8.9.2022
MOUHOUKSEN UUSI SINGLE ON TULEVAN ALBUMIN RÄPIMMÄSTÄ PÄÄSTÄ

Festarilavoilla tänä kesänä energisellä esiintymisellään ihastuttanut Mouhous julkaisee huomenna uuden singlen Tyhmä, jonka tuotannosta vastaa Heviteemu. Kuuntele tiiseri tästä. Genre- ja platinarajoja musiikillaan rikkoneen bändin tuore biisi syntyi studiolla heitetyn spontaanin lausahduksen pohjalta:

Tyhmä” biisi synty oikeestaa ihan vaan siitä et mietittiin studiolla millainen biisi tehtäis ja joku meistä tokas vaan et ”v**tu mä oon tyhmä”. Sen jälkeen biisi synty ihan itestään. Tää on ollu ehkä meidän hauskimpia biisejä tehä, ollaan hihitelty toistemme verseille ja mietitty moneen kertaa et kehtaako tätä ees julkasta. Meidän a&r ”DJPP” oli sitä mieltä et tää on eeppinen ja helvetin hyvä! Luotetaan sen makuun koska onhan se meidätkin aikoinaan sainannu haha.’’

Mouhouksen helmikuussa 2020 julkaisema debyyttialbumi I hate Mouhous pysyi Suomen virallisella albumilistalla yhteensä 72 viikkoa, joista 15 viikkoa TOP 10:ssä. Albumi keräsi Mouhoukselle peräti neljä Emma Gaala -ehdokkuutta ja siltä löytyvät muun muassa tuplaplatinaa striimannut jättihitti Äänii sekä platinaa striimanneet Poikien vessa feat. costee ja Frendi.

Monakosta, Valentinista ja Van Hegenistä koostuva Mouhous on alunperin Jyväskylästä ponnistava kolmihenkinen kokoonpano, jonka juuret ovat rap-musiikissa. Anteeksipyytelemätön ryhmä ei pelkää ottaa vaikutteita myös muista genreistä – yhtyeen musiikissa yhdistyvätkin ajankohtaiset soundit, punk-asenne ja aikuistumisen aiheuttama maailmantuska.

Mouhouksen syksyn isoin keikka on Vielki Hengis -tapahtumassa Helsingin jäähallin Black Boxissa torstaina 10. marraskuuta. Illan aikana esiintyvät myös costeeTIPPA ja Heviteemu. Liput myynnissä täällä.

Lataa promokuvat täältä!

Mouhous:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.com/mouhous

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti
Mikko Varjamo / Live Nation
mikko.varjamo@livenation.fi