5.9.2022
ETTA TEKI HISTORIAA – UUSI ALBUMI SUORAAN LISTAYKKÖSEKSI

Räppäreiden kärkijoukkoon nousseen Etan reilu viikko sitten julkaistu uusi albumi TYKKÄÄT KUMMISKI nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan sijalle 1. Tämä on ensimmäinen suomalaisen naisräppärin albumi, joka nousee suoraan listaykköseksi.

Monipuolisuudellaan vaikutuksen tekevä Etta on tehnyt uuden albuminsa yhdessä mm. KIROnAlex Leonen, Salah Polon ja Aleksanteri Hulkon kanssa. Artistina Etta on nälkäinen eikä halua lokeroida itseään vain yhden musiikkityylin edustajaksi – tämä kuuluu myös uudella albumilla, jonka menestyksestä artisti on todella ylpeä:

”Fakta et mun albumi on listaykkönen on tietysti kreisii! Sanoisin et oon tosi yllättyny, mut toisaalta en, koska onhan tää helvetin hieno kokonaisuus, vaikka ite sanonki. Levy on saanu super hyvää palautetta, ja parast onki et jengii selkeesti kiinnostaa kuunnella koko albumii. Kaiken tän duunin jälkee tää tuntuu nii hyvältä, tuntuu et tästä se kaikki vasta alkaa!<3”

Vuosi 2022 on nostanut Etan uudelle levelille: Keväällä julkaistiin Ei Bändäreit -EP yhdessä Pihlajan kanssa, jolta löytyvä single Bändäri nousi Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi. Kesäkuussa Etta teki vuoden 2022 YleX Kesäkumibiisin Rakastellaan Isaac Senen kanssa ja heinäkuussa ilmestyi Perus, jolla feattaa suomiräpin pioneeri Gettomasa. Viimeisin single R.E.S.P.E.C.T. julkaistiin elokuun alussa.

Etta on esiintynyt tänä kesänä lukuisilla isoilla festivaaleilla ja tehnyt vaikutuksen uusitulla live showllaan. Etta tekee syksyllä albumikiertueen, katso TYKKÄÄT KUMMISKI TOUR:n keikkapäivät täältä. 

Lataa Etan promokuvat täältä!
Kuvaaja: Anni Hartikainen

Etta:
Instagram
Facebook

Spotify
warnermusic.fi/etta

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage me
carla@manageme.fi