2.9.2022
COSTEE PERUSTI OMAN LEVY-YHTIÖN – TUHMA MUSICIN ENSIMMÄINEN SAINAUS ON WHEREISMIKE

WHEREISMIKEN UUSI SINGLE NO PAIN ULKONA NYT!

costeen perustaman levy-yhtiö Tuhma Musicin ensimmäinen sainaus on Haapajärveltä ponnistava whereismike. Emoräpin, hyperpopin ja punkin eri sävyillä maalaileva artistilupaus julkaisi tänään no pain nimeä kantavan singlen, joka käsittelee ympärillä olevien ihmisten luomia paineita, ulkopuolisuuden tunnetta ja haasteiden kanssa kamppailua. Artisti on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut kappaleen itse. Kuuntele no pain tästä!

costee kuvailee artistia ja levy-yhtiön perustamista seuraavasti: ”Oltiin duunaamassa mun albumia mökillä, kun Heviteemu näytti YouTubesta mulle miken videoita. Jotenki tuli semmonen fiilis, et pakko laittaa tälle jäbälle viestii, koska se musa iski heti ja tuntu et mulla saattais olla jotain annettavaa tähän. Jo siinä mökillä aloin kelaamaan oman lafkan perustamista, et saatais whereismiken musaa mahdollisimman nopeesti pihalle isolla volyymilla. Aika nopeesti oltiinkin jo studiolla yhdessä fiilistelemässä. Oli myös siisti huomata miten samanlaisista taustoista tullaan. Nään whereismikes paljon nuorempaa itseäni.

Monilahjakas whereismike löysi musiikin pariin bänditoiminnan kautta jo 7-vuotiaana ja viisi vuotta myöhemmin hän tuotti ensimmäisiä kappaleitaan. Aiemmin omakustanteisesti musiikkia julkaissut artisti ammentaa aiheita biiseihinsä omasta ja läheistensä elämästä:

Omaa musiikkia aloin julkaisemaan jo 16-vuotiaana omakustanteisesti, kunnes Jussi yhtäkkiä laittoi viestiä. Musiikissani haluan toteuttaa itseäni ja heijastaa ajatuksiani ulos sillä tavalla mikä on siinä hetkessä luontevinta. Haluan myös toimia jonkinlaisena esikuvana nuorille siten, että ei musiikin tekemiseen tarvitse mitään isoja tuotantotiimejä ja että pieneltäkin paikkakunnalta voi nousta!

Tuhma Music toimii yhteistyössä Etenee Recordsin ja Warner Music Finlandin kanssa.

Lataa whereismiken promokuvat täältä!
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

whereismike: 
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/whereismike

Tuhma Music:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com