2.9.2022
BABYFACE-LEVYMERKILTÄ PERJANTAIN KUNNIAKSI PERÄTI KOLME JULKAISUA!

Babyface-levymerkin kautta julkaistiin tänään kolme uutta julkaisua. Trap-artisti DAVI julkaisi TikTokissa ennakkoon räjähtäneen Rakastunu Gangstaa -kappaleen, Afropop/rap/r’n’b-artisti Madboiali jatkaa uudelle singlellään Allez Allez Allez kohti kolmatta albumiaan ja Babyfacen uusimmalta sainaukselta, vasta 15-vuotiaalta somesensaatiolta Markus Antoniolta saatiin debyyttisingle Huulet yhdessä LAVAREDOn kanssa. Ota kappaleet haltuun alta!

DAVI feat. Ardian Bujupi – Rakastunu Gangstaa (Lotto remix)

Räjähdymäiseen suosioon Tiktokissa muutaman viime viikon aikana noussut DAVIn RG (Rakastunu Gangstaa) -soundi julkaistiin tänä yönä Spotifyssa. Kappale on remix-versio saksalaisalbanialaisen artistin Ardian Bujubin hitistä Lotto, jolla on yhteensä yli 5 miljoonaa globaalia striimiä. DAVIn virallisella Rakastunu Gangstaa -soundilla on tehty Tiktokissa jo lähemmäs 3000 videota ja soundi on tavoittanut siellä useita miljoonia yksittäistä käyttäjiä.

Instagram TikTok

Markus Antonio x LAVAREDO – Huulet

Vasta 15-vuotias Markus Antonio on sukupolvensa suurin suomalainen somesensaatio. Yhteensä lähes 150 000 seuraajaa TikTokissa ja Instagramissa omaava nuorukainen sainattiin Babyfacelle ja julkaisi nyt levydiilinsä myötä debyyttisinglensä Huulet. Kappaleella on mukana Spotifyn kärjestä omalla singlellään tällä hetkellä löytyvä LAVAREDO. Kappale on kasvattanut suosiotaan jo etukäteen Tiktokissa, jossa soundilla on tehty yhteensä jo lähes 2000 videota.

Instagram | TikTok

Madboiali – Allez Allez Allez

Toukokuussa kakkosalbuminsa julkaissut Madboiali julkaisi tänä yönä uuden singlen Allez Allez Allez. Babyfacelle sainatun artistin 22-nimiseltä albumilta löytyvä Sääntöi nousi albumin julkaisun aikaan isoksi TikTok-ilmiöksi ja soundilla on tehty tähän päivään mennessä jo yli 5500 videota. Kappale on Madboialin ensimmäinen kultarajaa lähentelevä julkaisu.

Afropop/rap/r’n’b-artistin mukaansatempaava uusi single Allez Allez Allez on artistin ensimmäinen single toukokuussa julkaistun albumin jälkeen. Kappaleen tuotannosta vastaa nuori tuottajalahjakkuus Wille Mannila.

Instagram | TikTok

Lataa promokuvat täältä:
DAVI
MARKUS ANTONIO
MADBOIALI

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com