1.9.2022
ILMAISET MATKAT HSL:N JOUKKOLIIKENTEESSÄ BAILANTAI-KONSERTTEIHIN OSALLISTUVILLE!

Suomen suurin pop-tähti Antti Tuisku nousee uudistetun Olympiastadionin lavalle jättimäisissä Bailantai-konserteissaan Helsingissä 9. ja 10. syyskuuta.

Konsertin järjestävä Warner Music Live tarjoaa yhdessä Helsingin seudun liikenteen kanssa kaikille lipunostajille ilmaiset matkat HSL:n joukkoliikenteessä.

Konserttilippuun sisältyvä matkalippu on aktivoitavissa tapahtumapäivänä kello 15:stä alkaen seuraavaan aamuyöhön kello 3:een asti. Lippu on voimassa aktivointihetkestä 24 tunnin ajan.

Lippu kattaa ABCD-vyöhykkeet, eli se on voimassa koko HSL-alueella. Jokainen lipunostaja tulee saamaan Lippupisteeltä sähköpostitse tarkemmat ohjeet ja lippukohtaisen koodin ilmaislippujen lunastukseen.

Bailantai-lipun hintaan sisältyvät ilmaiset matkat ovat osa konserttien järjestävän Warner Music Liven laajempaa vastuullisuuskampanjaa.

Suomen suurin kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto Warner Music Live haluaa olla edistämässä vastuullisempaa musiikkialaa yhdessä sopivien kumppaneiden kanssa.

Me Warner Music Livellä olemme matkalla kohti vastuullisempaa tapahtumatuotantoa. Maailmaa ei muuteta yhdessä yössä, mutta mietimme kaiken aikaa miten tuotamme konsertteja ja kiertueita entistä vastuullisemmin. Lipun hintaan sisältyvät joukkoliikenneliput ovat tästä hyvä esimerkki. Olemme kiitollisia ja iloisia, että HSL jakaa saman vision kanssamme ja lähti tähän kampanjaan mukaan”, kiittelee Warner Music Finlandin kaupallinen johtaja Ville Ahtiainen.

HSL-alueella erilaiset tapahtumapaikat ovat hyvin saavutettavissa joukkoliikenteellä. HSL:n tavoitteena on edistää kestävää liikkumista, sujuvaa arkea ja kaupungin viihtyisyyttä. Yhteistyön tiivistyminen tapahtuma-alan kanssa tukee näitä tavoitteita ja auttaa osaltaan vähentämään ruuhkia ja vapauttamaan arvokasta pysäköintitilaa kaupunkiympäristössä”, tiivistää yksikön päällikkö Tapio Salomaa HSL:stä.

Antti Tuiskun Olympiastadionin Bailantai-konserteissa tullaan näkemään ennennäkemätön, spektaakkelimainen kokonaisuus.

Konserttipäivinä lavan tulee avaamaan perjantaina 9. syyskuuta Erika Vikman ja lauantaina 10. syyskuuta Ida Paul & Kalle Lindroth.

Lavarakenteiden varmistuttua konsertteihin on vapautunut myös rajattu määrä katsomopaikkoja. Viimeiset liput ovat nyt myynnissä www.lippu.fi/bailantai.

Lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
Markkinointipäällikkö
jaana.kapanen@warnermusic.com

Tapio Salomaa / HSL
Yksikön päällikkö, Yritysmyynti & Kumppanuudet
tapio.salomaa@hsl.fi