31.8.2022
VESALA JA KAIJA KOO JULKAISEVAT PERJANTAINA YHTEISBIISIN!

Suomipopin ehdottomat supertähdet Kaija Koo ja Vesala julkaisevat tänä perjantaina 2. syyskuuta yhteissinglen Nopee hopee. Kappale on tehty yhdessä Joonas Angerian kanssa ja sen on tuottanut Jukka Immonen.

-Jo ennen Mestarit-yhteiskiertueen suunnittelua päätettiin, että meidän pitää duetoida! Tekstissä puhuu elämänkokemus ja itsensä löytäminen, ja kaikkein tärkeimpänä vapaus. Meillä on molemmilla kaikenlaista takana ja sama fiilis siitä että paras juuri nyt, ja vielä edessä! Vesala kuvailee biisiä ja sen syntyä.

-Tämä ihana vapauden ylistys tehtiin silkasta riemusta. Tässä tarinassa on sillalla ruosteisia lukkoja, auringonlaskun värittämä maantien suora, jossa väkisinkin kaasujalka painuu syvemmälle kuin pitäisi sekä ojan pientareella kallellaan olevien sydänkylttien päätähdet. Thelma ja Louise -henkeen mennään päätyyn saakka! Oli uljasta tehdä duetto Vesalan kanssa, Kaija fiilistelee.

Tänä syksynä Kaija Koo ja Vesala nähdään Mestarit 2022 -konserttikiertueella, jossa kuullaan kappaleen ensiesitys. Uusina mestareina ovat Kaija Koo, Vesala, Ellinoora ja Jenni Vartiainen. Kiertue on Suomen kaikkien aikojen suurin yhteiskiertue. Areenakeikat nähdään loppusyksyllä 2022 Espoossa, Vaasassa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella.

MESTARIT 2022
Kaija Koo, Vesala, Ellinoora, Jenni Vartiainen

Pe 21.10. Espoo, Metro Areena
Pe 28.10. Vaasa, Vaasan Sähkö Areena
La 29.10.Turku, Gatorade Center
Pe 4.11. Kuopio, Kuopio-halli
La 5.11. Oulu, Ouluhalli
La 12.11. Tampere, Nokia Arena

Tarkemmat konserttitiedot osoitteessa: www.mestaritkiertue.fi.
Liput alk. 59,90€ Lippupisteestä.

Vesala
Instagram
Facebook
Spotify
TikTok
Warnermusic.fi/Vesala

Kaija Koo
Instagram
Facebook
Spotify
Warnermusic.fi/Kaija_Koo

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt / Vesala:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt / Kaija Koo:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Promoottori 
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com