26.8.2022
PYRYTHEKID JULKAISI UUDEN SINGLEN ???

Monsp Recordsin suojatti Pyrythekid julkaisi tänään uuden singlen ??? (lausutaan: kysymysmerkkei) yhdessä modernimpaa melodista soundia edustavan Vepun kanssa. Teknomusiikkia ja räppiä yhdistelevän biisin tuotannosta vastaa Pyrythekidin lisäksi artistin luottotuottaja Aaro630. Pyrythekid toivoo uuden kappaleen tuovan kuulijoilleen samaa hauskaa fiilistä kuin jyväskyläläistriolla oli biisiä tehdessä.

Biisi oli alun perin vitsillä tehty myöhään yöstä pidetyllä sessarilla. Löydettiin biisi kaksi vuotta myöhemmin ja hiffattiin, että kertsin melsu on hyvä. Päätettiin tehä uus biitti ja uudet sanat ja hiffattiin, et täst tuli iha smuutti kappale. Biisi on mun ja Vepun ensimmäinen yhteinen julkaisu, joten siinä mielessä siistiä saada uusia yhteistöitä pihalle, Pyrythekid kuvailee kappaleen tekoprosessia.

Kuuntele biisi tästä!

Viime vuonna YleX:n Läpimurto 2021 -yleisöäänestyksen voittaneen Pyrythekidin ura on ollut nousukiidossa vuonna 2020 julkaistusta esikoisalbumista lähtien. Marraskuussa 2020 Gettomasan ja Axel Kalan kanssa julkaistu Monspin debyyttisingle Epäkohtelias on striimannut platinaa lähes 7 miljoonalla striimillä pysyttyään lähes puoli vuotta Spotifyn top 50 -listalla julkaisun jälkeen.

Lataa promokuvat tästä!

Pyrythekid:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/pyrythekid

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com