26.8.2022
MUSEN UUSI WILL OF THE PEOPLE -ALBUMI ON NYT ULKONA!

Grammy- ja BRIT Awards -palkintoja voittanut Muse julkaisi tänään uuden studioalbuminsa Will Of The People. Albumi on saanut laajaa kiitosta kriitikoilta rohkeasta kunnianhimostaan ja siitä, miten se kuvastaa muuttuvaa maailmaa.

Täysin Musen tuottama, kymmenestä kappaleesta koostuva Will Of The People -albumia ovat edeltäneet kappaleet Won’t Stand Down, Compliance, albumin nimikkokappale Will Of The People sekä Kill Or Be Killed. Näiden jo julkaistujen kappaleiden erinomaisuutta ja monipuolisuutta jatkaa Liberation, jossa kaikuu glam rock disinformaation aikakaudella, kun taas Veronan nostalgisen elektronisessa soundissa on tietynlaista viattomuutta ja puhtautta. Kummittelevan pianoballadin Ghosts (How Can I Move On) lisäksi bändin kiihkeä energia on aistittavissa Euphoria-kappaleen salamannopeassa rytinässä, kun taas We Are Fucking Fucked päättää levyn vaikuttavalla dynamiikalla ja viimeisellä hulluuden purkauksella.Muse juhlistaa albumin julkaisua jakamalla musiikkivideon kappaleeseen You Make Me Feel Like It’s Halloween. Kappaleen sykkivä elektro-rock ja pahaenteiset, John Carpenter -henkiset syntetisaattorit yhdistyvät teemaan sopivaan karmaisevaan, Tom Tellerin ohjaamaan videoon. Video leikittelee visuaalisilla viittauksilla moniin klassisiin kauhuelokuviin, kuten The Shining, Friday The 13th, Scream, It, Poltergeist, Christine, The Running Man, Carrie sekä Nightmares In The Sky. Musiikkivideon näkee tästä.

Englantilaiseen rock-yhtyeeseen kuuluvat Matt Bellamy, Dominic Howard ja Chris Wolstenholme. Musen viimeisin albumi Simulation Theory nousi brittien albumilistan ykköseksi ja Suomessa sijalle kolme. Bändin tuleva underplay-kiertue myytiin nopeasti loppuun, ja uusi stadionkiertue Iso-Britanniassa on julkaistu ja kiertue tulee myyntiin tänään. Lisätietoja kiertueesta voi katsoa tästä. Musea kuvaillaan yhdeksi maailman parhaista livebändeistä ja bändi onkin esiintynyt myös Suomessa useita kertoja, muun muassa Helsingin Olympiastadionilla! Bändi on myös kahminut urallaan useita palkintoja sekä julkaissut kahdeksan studioalbumia aina vuodesta 1994 lähtien.

Lataa promokuvat tästä!

Muse somessa:
Instagram
Facebook
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
Tuovi.hamalainen@warnermusic.com