26.8.2022
DEBYYTTIALBUMIAAN VIIMEISTELEVÄ ANI JULKAISI UUDEN SINGLEN EI SANOJA

Nouseva pop-tähti, lahjakkaana biisintekijänäkin tunnettu ja mm. Nelli Matulan ja Evelinan kanssa yhteisbiiseillä kuultu ANI julkaisi tänään 26.8. uuden singlen Ei sanoja. Etenee Recordsille sainatun artistin uuden kappaleen on tuottanut jälleen ANIn luottotuottaja Aleksanteri Hulkko yhdessä nuoren tuottajalahjakkuuden Mikko Koivusen kanssa. Tällä hetkellä ANI viimeistelee myöhemmin julkaistavaa debyyttialbumiaan.

”’Ei sanoja kuvailee tilannetta, jossa yksikin liian tunteikas sana voi pilata seksuaalisesti latautuneen suhteen, eikä tällaista riskiä haluta ottaa vaikka tunteita on. Tää on ehkä mun leikkimielisin biisi tähän mennessä ja on kiva päästä näyttää tätäkin puolta mun persoonasta. Biisin kertsi syntyi noin 3 minuutissa just ennen kuin lähdin himasta sessioon, ja loput syntyi sessiossa noin tunnissa. Yleensä mulla menee joku tuhat vuotta viimeistellä biisi, ja ainaki mun mielestä tän biisin vaivattomuus ja luonnollisuus kuuluu kivasti läpi”, ANI kertoo.

Kuuntele Ei sanoja täältä!

Karismaattinen ANI valittiin vuoden 2021 YleX Läpimurtoartistiksi ja on julkaissut siitä saakka tiheään tahtiin singlejä. Debyyttialbumiaan valmistelevan artistin aiemmin julkaistuja kappaleita ovat mm. Valosta tehtyMul on kaikki (feat. william ja MELO)Tyttö sä oot tähti ja Spotify top10 -listallekin kivunnut Vegasissa naimisiin feat. Nelli Matula. ANI tuli myös laajemmin radioyleisölle tutuksi viime vuonna featattuaan Evelinan platinarajan rikkoneella Me ei kuuluta toisillemme -jättihitillä, joka oli viime syksynä korkeimmillaan radiolistan sijalla 15. Oman musiikkinsa ohella ANI on kirjoittanut kappaleita myös mm. ABREUllePihlajalle ja Isac Elliotille.

Lataa promokuvat tästä
Kuvat: Julian Namrood

ANI:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/ani

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com

Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com