24.8.2022
TYKKÄÄT KUMMISKI – ETTA JULKAISEE TOISEN ALBUMINSA PERJANTAINA!

Mukana albumilla Gettomasa, Isaac Sene, ANI ja SHRTY.

Suomen tämän hetken menestynein naisräppäri Etta julkaisee perjantaina odotetun toisen albuminsa Tykkäät kummiski. Monipuolisuudellaan vaikutuksen tekevä Etta on tehnyt albumin yhdessä KIROnAlex Leonen ja Salah Polon kanssa. Artistina Etta on nälkäinen eikä halua lokeroida itseään vain yhden musiikkityylin edustajaksi – tämä kuuluu myös uudella albumilla:

”Sama tyttö, uudet tarinat ja leveli! Parasta on se, et tein tän tokan albumin just niiden samojen jäbien kaa, kuin ensimmäisenki. Tuntuu, et nyt oon löytäny just sen oikeen tatsin studiolla ja biisejä syntyy kovaa tahtiin.

Nää biisit on syntyny viime ja tän vuoden aikana. Mun elämäs on tapahtunu paljon kaikkee, ja halusin et se välittyy täl levyl. On biisejä rakkaudesta ja hauskanpidosta, mutta myös pohdintaa mun henkilökohtaisista ongelmista ja kamppailuista. Tää levy on räikee ja väkevä, niiku ämmäkin. Oon huomannu, et mä ja mun musa herätetään paljon keskusteluu, ja haluisinki lähettää terkut kaikille niheilijöille, tykkäät kummiski! Toivon, et tän levyn myötä jengi viimestään hiffaa, et tulin tänne iha vaa jäädäkseni.

Vuosi 2022 on nostanut Etan uudelle levelille: Keväällä julkaistiin Ei Bändäreit -EP yhdessä Pihlajan kanssa, jolta löytyvä single Bändäri nousi Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi. Kesäkuussa Etta teki vuoden 2022 YleX Kesäkumibiisin Rakastellaan Isaac Senen kanssa ja heinäkuussa ilmestyi uusin single Perus, jolla feattaa suomiräpin pioneeri Gettomasa. Viimeisin single R.E.S.P.E.C.T. julkaistiin elokuun alussa. Etta on esiintynyt tänä kesänä lukuisilla isoilla festivaaleilla ja tehnyt vaikutuksen uusitulla live showllaan.

Etta julkaisi genrerajoja rikkovan ja kultaa striimanneen debyyttialbuminsa Tyttö kesäkuussa 2021. Se vakiinnutti hänen asemansa yhtenä tämän hetken mielenkiintoisimpana artistina, nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan sijalle kuusi ja pysyi listalla yli puoli vuotta.

Etta – Tykkäät kummiski – biisilista:
1.    Äidin suosikki
2.    Muit ku me
3.    R.E.S.P.E.C.T.
4.    PBM feat. SHRTY
5.    Sinkkukesä
6.    Perus feat. Gettomasa
7.    Oon sun feat. ANI
8.    Ristit
9.    Rakastellaan feat. Isaac Sene
10.  Jos saisit tietää
11.   Lääketiede

Lataa Etan promokuvat täältä!
Kuvaaja: Anni Hartikainen

Etta:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/etta

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage me
carla@manageme.fi