24.8.2022
ANTTI TUISKULTA UUTTA MUSIIKKIA PERJANTAINA

Antti Tuisku julkaisee tänä perjantaina uuden singlen Elämä tuulee beibi. Voimaannuttava ja maailmaa syleilevä kappale siivittää kohti 9.9.–10.9. järjestettäviä Bailantai-suurkonsertteja Helsingin Olympiastadionilla. Konsertteihin on vielä rajattu määrä lippuja myynnissä.

Elämä tuulee beibi on Antin luottotuottaja JurekinKaisa Korhosen ja Kalle Lindrothin kirjoittama. Antti kertoo kappaleesta seuraavaa:

– Kappaleessa on mukana vahva ajatus siitä, ettei meidän tarvitse elämän haastavissa tilanteissa aina vain jaksaa ja selviytyä. Ihminen on paljon enemmän kuin vain pelkästään selviytyjä. Kappale resonoi itselläni vahvasti siksikin, että oma armoton asenne elämää, työtä ja tekemistä kohtaan ajaa minut helposti väsyneeseen melankoliaan. On hienoa julkaista pitkästä aikaa kappale joka kertoo, että kaikki kääntyy lopulta parhain päin, enkä ole ainoa joka kamppailee aika ajoin syvissä vesissä ja haastavien asioiden kanssa.

Lataa promokuvat tästä!

Antti Tuisku:
Instagram
Facebook
Spotify
TikTok
warnermusic.com/antti-tuisku

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com