22.8.2022
YLI ODOTUSTEN ONNISTUNEET KRAPIN PUUTARHAJUHLAT SAAVAT JATKOA ENSI VUONNA!

Krapin alueen idyllisessä pihapiirissä ensimmäistä kertaa viime viikonloppuna juhlitut Krapin puutarhajuhlat järjestetään jälleen perjantaista lauantaina 18.-19.8.2023. Suureen suosioon nousseen tapahtuman ensi vuoden lipunmyynti käynnistyy lokakuussa. 

Krapin Pajan, Krapin ja Warner Music Liven järjestämistä Puutarhajuhlista nautittiin ensimmäistä kertaa viime viikon perjantaina ja lauantaina. Krapin alueen idyllinen pihapiiri täyttyi hyväntuulisesta juhlakansasta. Puutarhajuhlien lauantain ja kahden päivän liput myytiin loppuun jo etukäteen ja myös perjantaina puutarha täyttyi juhlakansasta. Elokuisten puutarhajuhlien ohjelmistossa oli monien maamme suosituimpiin artisteihin lukeutuvien artistien konsertteja, lavalle nousivat mm.  ErinJ. KarjalainenKaija Koo ja Ramses II. Estradiohjelman lisäksi alueella oli monenlaista oheisohjelmaa sekä ruokaelämyksiä.

Krapin puutarhajuhlat onnistuivat hyvin sekä järjestelyiden että kävijämäärän suhteen, joten päätös jatkosta oli helppo tehdä. Ensi vuonna Puutarhajuhlien tarjonnasta pääsee nauttimaan 18.-19. elokuuta. Lipunmyynti käynnistyy lokakuun 28. päivä, ja ensimmäiset artistit julkistetaan vielä tämän vuoden puolella.

– Olemme todella iloisia, että ensimmäiset Krapin puutarhajuhlat sujuivat niin ihanasti. Kiitos kuuluu hyväntuulisille vieraillemme, loistaville esiintyjille sekä yhteistyökumppaneille. Loimme yhdessä unohtumattomat juhlaillat. On kutkuttavaa lähteä suunnittelemaan ensi vuotta, sanoo Krapin pajan emäntä, tuottaja Anu Uhlenius.

Krapin Puutarhajuhlat 2023
– Makea kesäfestivaali
Pe 18.- la 19.8.2023

Lipunmyynti alkaa perjantaina 21.10. www.puutarhajuhlat.fi
Puutarhajuhlat järjestävät Krapin Paja, Krapi ja Warner Music Live, yhteistyössä Radio Novan kanssa.

Promoottori:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Krapin Paja:
Anu Uhlenius
anu.uhlenius@krapinpaja.fi

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com