12.8.2022
AKSEL KANKAANRANTA PALAA KOSKETTAVALLA KAPPALEELLA

Aksel Kankaanranta on työstänyt uutta musiikkia Suomen arvostetuimpien biisintekijöiden ja tuottajien kanssa. Pienen julkaisutauon jälkeen artistilta saatiin tänään kolmas suomenkielinen soolosingle. Vielä sä löydät mun luo -single on kirjoitettu yhdessä Kaisa KorhosenAtso Soivion ja OP Beatsin kanssa.

Vielä sä löydät mun luo kertoo kahden ihmisen suhteen epävarmasta tilasta. Kaiken kaikkiaan kappale on raikas yhdistelmä vanhaa ja uutta, ja on mitä suurin ilo päästä taas julkaisemaan musiikkia!” Aksel kommentoi.

Vuoden 2019 Uuden Musiikin Kilpailun voittajana tutuksi tullut ja poikkeuksellisella lauluäänellään vakuuttava Aksel Kankaanranta solmi levytyssopimuksen Etenee Recordsin kanssa vuonna 2020. Artistin puhutteleva debyyttisingle Muista kuka oot sai loistavan vastaanoton ja nousi radiolistan sijalle 30. Kankaanranta vieraili myös rap-lupaus AHTIMatkustaja-uudelleenversiolla, joka nousi yhdeksi syksyn 2021 kuunnelluimmaksi kappaleeksi.

Lataa promokuvat täältä!

Aksel Kankaanranta
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/akselkankaanranta

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: 
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com