5.8.2022
ETALTA MENEVÄ VOIMABÄNGERI R.E.S.P.E.C.T.!

Toinen albumi TYKKÄÄT KUMMISKI julkaistaan 26. elokuuta.

Heinäkuussa Gettomasan kanssa biisin julkaissut Etta tiputti tänään viimeisen singlen tulevalta kakkosalbumiltaan. R.E.S.P.E.C.T. on menevä voimabängeri, joka muistuttaa jokaista kunnioittamaan toisten rajoja niin tanssilattialla kun muuallakin. Etta on tehnyt kappaleen OP Vuorisen ja Kyösti Salokorven kanssa. Etan toinen albumi TYKKÄÄT KUMMISKI julkaistaan perjantaina 26. elokuuta.

R.E.S.P.E.C.T. on tanssilattioille ja bileisiin! Etenkin mun mimmeille. Välillä on niit hetkii ku ollaan meijän omassa zonessa ja joku yrittää tulla lattialla lirkuttelee eikä kunnioita sun rajoja – se ei oo ok. Kaikella rakkaudella, mut tytöt haluu vaa pitää hauskaa! Toivon, et tää biisi tuo hyvää fiilistä ja asennetta jengin iltoihin ja muistuttaa kunnioittamaan ympärillä olevia paikasta riippumatta!”

Monipuolisuudellaan ihastuttava Etta julkaisi genrerajoja rikkovan ja kultaa striimanneen debyyttialbuminsa Tyttö kesäkuussa 2021. Se vakiinnutti hänen asemansa yhtenä tämän hetken mielenkiintoisimpana artistina, nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan sijalle kuusi ja pysyi listalla yli puoli vuotta. Etta on esiintynyt tänä kesänä lukuisilla isoilla festivaaleilla. Katso ajankohtainen keikkalista täältä.

Lataa Etan promokuvat täältä!
Kuvaaja: Anni Hartikainen

Etta:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/etta

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com