5.8.2022
ERIKA SIROLA JULKAISI UPEAN DEBYYTTI-EP:NSÄ WHO?

23-vuotiaan suomalaisen Erika Sirolan upea debyytti-EP who? on julkaistu Elektra Recordsin kautta. Tyylikäs teoskokonaisuus who? dokumentoi Erikan aikuistumista artistina. Sirola on myös itse tehnyt EP:n kansikuvan. Berliinissä, ruotsalaisen tuottaja-lauluntekijä Gustav Nyströmin (Tove Styrke, Winona Oak) kanssa luodun who?:n lumoava kappale A Little More on herkkä vuodatus katumuksesta, joka kumpuaa ottamattomista riskeistä; se todistaa Sirolan lahjan artikuloida yleisimpiä tunteita runoilijan hätkähdyttävällä omaperäisyydellä ja kaunopuheisuudella. Nico Poalillon ohjaama virallinen video kappaleeseen on nyt katsottavissa Erikan virallisella YouTube-kanavalla.

Sirola kommentoi: ”On kestänyt kauan, että ensimmäinen kokonainen teokseni vihdoin ilmestyy. Valitsin nämä neljä kappaletta, koska ne edustavat kukin eri osaa elämästäni menneisyydessä  ne eivät edusta sitä, kuka olen juuri nyt. Tämän seurauksena who? kertoo taustatarinan sanoituksien, äänellisen ja visuaalisen sisällön muodossa, antaen parempaa ymmärrystä siitä ”kuka” olen nyt. Kuten monissa kirjoissa, tutustut ensin hahmon historiaan ennen kuin sukellat nykyhetkeen, ja se antaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää prosessi eri valossa ja ehkä antaa sinun sukeltaa moniin eri kerroksiin hieman paremmin.”

who?-EP:tä ennakoivat singlet All in My Head ja End of the Day – joista jälkimmäistä kappaletta Consequence hehkutti seuraavasti: ”End of the Day ilmentää Sirolan ainutlaatuista ääntä. Kappale alkaa pehmeästi puhuttelevana pianoballadina, mutta droppaa pian dramaattisten syntetisaattorien maailmaan ja rummutukseen, joka kuulostaa kuin se olisi revitty klubihitistä – ja kaikki tämä menettämättä sen tunteikkuutta”.

Erika Sirola on laulaja-lauluntekijä, joka on kasvanut Helsingissä, viettäen useat kesät äitinsä kotimaassa Kanadassa. Sirola aloitti kirjoittamaan musiikkia ollessaan vain 8 vuotta vanha ja teki ensimmäisen levytyssopimuksensa 12-vuotiaana. Sirola on todellinen monilahjakkuus, ja hän on taitava kuvataiteilija, vaatesuunnittelija ja pitkäaikainen pianonsoittaja ja kitaristi. Sirolan musiikillisia esikuvia ovat muun muassa Björk, Thom Yorke, Aphex Twin ja The Doors. Robin Schulzin ja Erika Sirolan Speechless-hittiä on kuunneltu globaalisti yli puoli miljardia kertaa, ja kappale on striimannut Suomessa tuplaplatinaa! Kappale nousi myös 16:ssa maassa Spotifyn Top 50 -listoille.

who?-kappalelista:
1. All in My Head
2. End of the Day
3. Souvenir
4. A Little More

Lataa promokuva tästä!

Erika Sirola somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com