22.7.2022
ÖVERIN UUDELLA KAPPALEELLA MUKANA FETTI

Tänä keväänä klubikiertueella yhdessä Ahtin ja Anin kanssa vakuuttanut rap-duo Överi julkaisi singlen yhdessä Fettin kanssa. Kappaleen on tuottanut Överin muiden julkaisujen tavoin Kim Mannila.

Överi kuvailee julkaisua seuraavasti:

– Pakoon on biisi, joka kertoo aikuistumisen tuomista ongelmista ja haikailusta lapsuuden huolettomia aikoja kohtaan. Erityisesti biisi keskittyy valitsemamme alan haasteisiin ja siihen, ettei tie huipulle ole todellakaan helppo ja vaatii meiltä jatkuvaa työtä. Ajoittain kiireisen arkemme keskellä kaipaisimme irtiottoa arjestamme ja siksi aihepiiri tuntui hyvin ajankohtaiselta.

Parikymppisten Migen ja Oskarin muodostama duo Överi on suomalaisen rap-kentän kiinnostavin tulokas. Tyylikkäällä Komeetta-debyyttisinglellään skenen kiinnostuksen herättänyt Överi sainattiin vuoden 2020 aikana Etenee Recordsille. Duon lisäksi kokoonpanoon kuuluu luottotuottaja Kim ”Chimbo” Mannila, jonka kanssa Mige ja Oskari ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Överin kiehtova soundi ja koukuttavat melodiat yhdistettynä kansainvälisiin biitteihin tekee siitä ehdottomasti seuraamisen arvoisen tulokkaan Suomen rap-kentällä!

Lataa promokuvat tästä!

Överi:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.com/överi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com