20.7.2022
SLIPKNOT JULKAISI KAPPALEEN THE DYING SONG (TIME TO SING) JA ILMOITTI UUDESTA ALBUMISTA THE END, SO FAR!

Grammy-palkittu Slipknot ilmoitti uudesta albumista The End, So Far, joka julkaistaan 30. syyskuuta. Bändi julkaisi tänään albumin pääsinglen The Dying Song (Time To Sing), ja sen virallinen, M. Shawn ’klovni’  Crahanin ohjaama musiikkivideo on katsottavissa tästä. Kappale, kuten myös musiikkivideo, näyttää yhden maailman suosituimmista ja arvoituksellisimmista yhtyeistä kartoittamassa uutta tietä heidän jatkaessaan rockmusiikin uudelleenmäärittelyä, elvyttämistä ja uudelleenkeksimistä.

Crahan vakuutti uudesta albumista puhuessaan seuraavasti: ”Uutta musiikkia, uutta taidetta ja uusia alkuja. Valmistautukaa loppuun.”

Slipknotin ja Joe Barresin tuottama The End, So Far on ennakkotilattavissa tästä. Albumi sisältää yhtyeen viime vuoden yllätyssinglen The Chapeltown Rag ja seuraa heidän laajasti ylistettyä vuoden 2019 albumia We Are Not Your Kind, joka merkitsi Slipknotin kolmatta peräkkäistä #1-sijaa Billboard 200 -listalla. Julkaisu teki massiivisen maailmanlaajuisen vaikutuksen ottamalla julkaisunsa yhteydessä #1-sijan kahdentoista maan virallisilla albumilistoilla ja top 5 -sijan kahdessatoista maassa. Suomessa albumi on rikkonut kultaan oikeuttavan rajan.

Tänä syksynä Slipknot aloittaa valtavan suositun KNOTFEST Roadshow -kiertueensa kolmannen etapin 20. syyskuuta Nashvillestä. Syksyn kiertue sisältää myös paljon huomiota saaneita festivaaliesiintymisiä Louisvillen Louder Than Lifessa ja Sacramenton Aftershockissa. Lisäksi Slipknot viettää kesän kiertäen Euroopassa, mihin lukeutuu heidän omat KNOTFEST Germany ja Finland -festivaalinsa. Suomeen kiertue rantautuu 12.–13. elokuuta. Lippuja ja lisätietoja KNOTFEST Roadshow Fall 2022 -kiertueesta ja tulevista kansainvälisistä päivämääristä saat tästä.

The End, So Far -kappalelista:
1.    Adderall
2.   The Dying Song (Time To Sing)
3.   The Chapeltown Rag
4.   Yen
5.   Hivemind
6.   Warranty
7.    Medicine For The Dead
8.   Acidic
9.   Heirloom
10. H377
11.  De Sade
12. Finale

Slipknotin kaltaista bändiä ei ole koskaan ollut aiemmin, eikä toista samanlaista tule olemaan. Ikään kuin itiö keskilännestä, bändi on hiljaa kasvanut maailman tinkimättömimmäksi, kiistattomimmaksi ja ainutlaatuisimmaksi tekijäksi, jonka vaikutus ulottuu yli genre- ja sukupolvirajojen. Kylvettyään vallankumouksen siemenet Iowassa vuonna 1999 nämä musiikilliset poikkeusyksilöt ovat saaneet Grammy-palkinnon sekä 10 ehdokkuutta, saavuttaneet 12 platina- ja 41 kultalevysertifikaattia ympäri maailmaa ja kerryttäneet yli 8,5 miljardia maailmanlaajuista striimiä ja 3,5 miljardia katselukertaa, mikä on ennennäkemätöntä rock-esiintyjälle tässä tai muussakaan sukupolvessa. Rolling Stone listasi vuonna 2001 ilmestyneen, platinaa myyneen Iowa-albumin ”kaikkien aikojen 100 parhaan metallialbumin” joukkoon, kun taas The Ringer totesi: ”He ovat aikakautensa tärkein heavy metal -bändi”. Yhtye myy loppuun keikkoja useilla mantereilla ja tarjoaa kiertueillaan ja omalla KNOTFEST-festivaalillaan ainutkertaisen moniaistisen kokemuksen. Slipknot tekee seitsemännellä The End, So Far -albumillaan paluun, eikä mikään ole enää entisensä.

Lataa promokuva tästä

Slipknot somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com