15.7.2022
UPTOWN BABY -SINGLELLÄ SPOTIFYN KUUNNELLUIMPIEN JOUKKOON NOUSSUT LEWIZKI ON BABYFACEN UUSIN SAINAUS – EI HÄTÄÄ! ULKONA NYT

Nuori kiinnostava melodinen rap/r’n’b-artisti LEWIZKI on Babyfacen uusin sainaus. Artisti julkaisi tänään jatkumon huhtikuussa Babyfacen kautta julkaisemalleen Uptown Baby -collabo-kappaleelle, jossa oli mukana yli sata miljoonaa globaalisti striimannut jenkkiräppäri Xavier Weeks sekä Suomesta ponnistavat Averagekidluke ja Ares. Ensimmäisen sainauksen jälkeisen singlen Ei hätää! on tuottanut Lameboy. LEWIZKI kertoo uudesta kappaleestaan näin:

Tää biisi on kaupunkipojan anthemi. Uptown baby kertoi kaupunkitytöistä ja tää biisi seuraa tarinaa eri kulmalla. Biisin toisto ”ei hätää, trust me baby oon se jäbä” on viesti minulta sitoutumisesta stressaaville naisille.”

Parikymppinen LEWIZKI erottuu suomalaisista uuden aallon artisteista omintakeisella soundillaan ja koukuttavilla melodioillaan. Artisti on aiemmin julkaissut mm. seitsemän kappaleen OMG-kokonaisuuden ja tehnyt yhteistyötä esimerkiksi willamin ja shrtyn kanssa.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Julian Riikonen

SOMET:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.com/lewizki

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com