15.7.2022
LIZZON ODOTETTU ALBUMI SPECIAL ON JULKAISTU!

Kolminkertainen Grammy-voittaja ja supertähti Lizzo julkaisi tänään uuden albumin SPECIAL. Albumi sisältää uudet suosikit kuten 2 Be Loved (Am I Ready), Special ja jättihitin About Damn Time. Albumia on ollut mukana tuottamassa superhittien tekijät, kuten Ricky Reed, Mark Ronson, Max Martin ja Benny Blanco.

Lizzo on ollut näkyvillä albumin julkaisun ympärillä; hänet on nähty muun muassa erittäin suositussa The Late Late Show with James Cordenin Carpool Karaoke –jaksossa ja hän on esiintynyt NBC’s Saturday Night Livessä. Suomessa Lizzo on antanut muun muassa haastattelun Helsingin Sanomille.

Uusi SPECIAL-albumi sisältää kansainvälisen jättihitin About Damn Time, joka on tällä hetkellä Billboardin Hot 100 -listan sijalla #2. TikTokissa kappaleeseen on tehty yli viisi miljoonaa videota. Lisäksi kappaleen virallista musiikkivideota on katsottu yli 67 miljoonaa kertaa. Suomessa kappale on ollut parhaillaan Suomen Spotifyn sijalla 17.

SPECIAL-kappalelista:
The Sign
About Damn Time
Grrrls
2 B Loved (Am I Ready)
I Love You Bitch
Special
Break Up Twice
Everybody’s Gay
Naked
Birthday Girl
If You Love Me
Coldplay

Kolmesti Grammy-palkittu laulaja, lauluntekijä, räppäri, näyttelijä ja viulusti Lizzo on muuttanut populaarimusiikin ja -kulttuurin ääntä, sielua ja henkeä. Vuonna 2019 ilmestynyt debyyttialbumi Cuz I Love You nousi Billboard 200 -listan sijalle #4. Lizzon menestystä vauhdittivat muun muassa historiaa luovat hitit kuten Tempo (feat. Missy Elliott), Juice ja Suomessa kultaa striimanneet Good as Hell ja Truth Hurts. Jälkimmäinen nousi Billboardin Hot 100 -listan ykköseksi, mikä teki Lizzosta kolmannen naisräppärin, joka on noussut listan kärkeen kappaleella, jolla ei ole mukana muita esittäjiä. Hän on myös ensimmäinen tummaihoinen R&B-naissolisti, joka valloitti listan kärkipaikan sitten vuoden 2012. Truth Hurts hallitsi listaa seitsemän viikkoa ja teki historiaa naispuolisen rap-sooloartistin kaikkien aikojen pisimpään kestäneenä listaykkösenä.

Lataa promokuva tästä

Lizzo somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com