15.7.2022
ERIKA SIROLA JULKAISI UUDEN KAPPALEEN ALL IN MY HEAD JA ILMOITTI DEBYYTTI-EP:STÄÄN WHO?

23-vuotias, Suomesta kotoisin oleva Erika Sirola tiedotti tulevasta debyytti-EP:stä Who?. Neljästä kappaleesta koostuva EP ilmestyy 5. elokuuta ja sen voi ennakkotallentaa tästä.

Erika julkaisi myös tänään toisen singlensä All in My Head. Kappale julkaistiin yhdessä Nico Poalillon ohjaaman elokuvamaisen musiikkivideon kanssa, joka on nyt katsottavissa Erikan virallisella YouTube-kanavalla. All in My Head on tarttuva alt-pop-kappale, joka avautuu rehevillä mutta rosoisilla tekstuureilla ja kuoromaisilla harmonioilla Erikan paljastaessa epävarmuutensa vaikuttavalla suoruudella.

Sirola kommentoi: ”All in My Head kirjoitettiin Lontoossa vuonna 2017, ja olin siis vasta 18-vuotias. Olin hyvin hämmentynyt siitä, kuka olin ja mitä halusin itseltäni, musiikiltani ja elämältäni. Kappale on peräisin hyvin erilaisen yksilön mielestä ja sydämestä, ja se on selvää kuunnellessa, mutta se merkitsee ja edustaa merkittävää askelta siihen, kuka minusta on tullut. Se merkitsi aikaa, jolloin lujitin tarkoitukseni taiteen luomisesta musiikin kirjoittamiseen. Kun katson nyt taaksepäin, olen kiitollinen siitä, että pystyn näkemään, kuinka paljon pelkäsin ottaa riskejä luovuudessani. Olen innoissani nähdessäni, mitä muut ottavat kappaleesta ja miten eri tavalla he reagoivat ja vastaavat.”

Viime kuussa artisti ilmoitti allekirjoittaneensa levytyssopimuksen Elektra Recordsin kanssa ja julkaisi debyyttisinglensä End of the Day. Consequence hehkutti kappaletta seuraavasti: ”End of the Day ilmentää Sirolan ainutlaatuista ääntä. Kappale alkaa pehmeästi puhuttelevana pianoballadina, mutta droppaa pian dramaattisten syntetisaattorien maailmaan ja rummutukseen, joka kuulostaa kuin se olisi revitty klubihitistä – ja kaikki tämä menettämättä sen tunteikkuutta”.

Erika Sirola on laulaja-lauluntekijä, joka on kasvanut Helsingissä, viettäen useat kesät äitinsä kotimaassa Kanadassa. Sirola aloitti kirjoittamaan musiikkia ollessaan vain 8 vuotta vanha ja teki ensimmäisen levytyssopimuksensa 12-vuotiaana. Sirola on todellinen monilahjakkuus, ja hän on taitava kuvataiteilija, vaatesuunnittelija ja pitkäaikainen pianonsoittaja ja kitaristi. Hän on myös muun muassa tehnyt End of the Day -singlen kannen itse. Sirolan musiikillisia esikuvia ovat muun muassa Björk, Thom Yorke, Aphex Twin ja The Doors. Robin Schulzin ja Erika Sirolan Speechless-hittiä on kuunneltu globaalisti yli puoli miljardia kertaa, ja kappale on striimannut Suomessa tuplaplatinaa! Kappale nousi myös 16:ssa maassa Spotifyn Top 50 -listoille.

Who?-kappalelista:
1. All in My Head
2. End of the Day
3. Souvenir
4. A Little More

Lataa promokuva tästä!

Erika Sirola somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com