15.7.2022
DEBYYTILLÄÄN IHASTUTTANUT SONIA JULKAISI UUTTA MUSIIKKIA

Uniikilla lauluäänellään hurmaava artistilupaus Sonia julkaisi toisen singlensä Etenee Recordsin kautta. Kun ihastuu -single on riipaisevan kaunis kuvaus eron ja uuden ihastumisen välimaaston tunteista. Kuuntele kappale tästä.

20-vuotias, Jyväskylästä ponnistava Sonia herätti nopeasti laajaa mielenkiintoa huhtikuussa julkaistulla Kirjeitäsi -singlellään, jonka jälkeen hän on esiintynyt festivaaleilla sekä loppuunmyydyllä klubikeikalla. Kappale nousi suoraan myös valtakunnalliseen radiosoittoon. Sielukkaalla ja hunajaisella lauluäänellään lumoava artistitulokas omaa vahvan musiikkitaustan ja säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse.

Kirjotin tän biisin mustasukkaisuuden tunteista, joita en halua enää takaisin. Erotessa käy läpi tunteita surusta katkeruuteen, mutta niiden jälkeen toivottavasti tulee se hetki kun taas ihastuu. Biisi pyörii sen kysymyksen ympärillä, tuleeko pitkän rakkauden jälkeen enää ihastumaan ja mitä päässä tapahtuu kun se tunne löydetään uudestaan”, Sonia kertoo kappaleesta.

Lataa promokuvat tästä!

Sonia:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.com/sonia

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com