15.7.2022
AHTI JULKAISI UUDEN SINGLEN 100%

Sanavalmis AHTI julkaisi uuden singlen 100%. Vaikuttavista lyriikoista tuttu AHTI ei tälläkään kerralla jätä kylmäksi juuri julkaistulla kappaleella. Singlen yhteyteen on kuvattu myös musiikkivideo, jonka voit katsoa tästä.

– Friistailasin frendin sohvalla ”100% puhdast paskaa” lainin johonkin youtube biittiin. Se jäi mieleen ja seuraavana päivänä kirjotin sen loppuun. Tää biisi toivonmukaan antaa ihmisille rohkeutta tehdä 100% juuri sitä mitä haluaa. Kaikkia ei voi miellyttää, mut sä opit tunnistamaan ne ihmiset, ketkä on sun puolella. Mun broidit ja siskot on seissy mun takana alusta asti, AHTI kertoo.

YleX läpimurtolistauksen yleisösuosikiksi vuonna 2020 valittu AHTI noteerattiin Youtubesta miljoonia katselukertoja keränneiden Maanantai sessarit -videoiden myötä. AHTI julkaisi myös viime vuonna hitiksi nousseen Matkustaja feat. Aksel Kankaanranta -kappaleen, joka on ylittänyt platinarajan.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Jjohanness

AHTI:
Instagram
TikTok
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com