13.7.2022
TÄNÄ KESÄNÄ SUOMEN ISOIMMAT FESTARIT KIERTÄVÄLTÄ MOUHOUKSELTA UUSI SINGLE HAAMUNA 15.7.

Tänä kesänä Suomen isoimmat festivaalit kiertävä ja juuri Ruisrockissa telttalavan ääriään myöten täyttänyt Mouhous julkaisee perjantaina 15. heinäkuuta uuden singlen Haamuna. Energisistä keikoistaan tunnettu ja suomiräpin punkbändiksikin tituleeratun bändin uusi single löytyy syksyllä julkaistavalta toiselta albumilta. Yhtye on tehnyt kappaleen yhdessä tuottajiensa KIROn ja Heviteemun kanssa.

Haamuna biisi on röyhkeä ja räpimpi kuin meidän tulevan levyn aikaisemmin julkaistut sinkut. Jos pitäisi joku mielenmaisema maalata biisin yleisestä fiiliksestä nii ehkä se, kun tuut iha liian myöhässä niihin tylsiin juhliin sun tuoreessa kokovalkosessa fitissä ja jengi miettii mistä oot tipahtanu paikalle leijumaan. Näissä juhlissa vaan ei oo tarkotuksena käyttäytyä vaan sörkkiä vähä jokaiseen ampiaspesään et jengi ois ehkä enemmänki ku ois just nähny haamun.”

Mouhouksen helmikuussa 2020 julkaisema debyyttialbumi I hate Mouhous pysyi Suomen virallisella albumilistalla yhteensä 72 viikkoa, joista 15 viikkoa TOP 10:ssä. Albumi keräsi Mouhoukselle peräti neljä Emma Gaala -ehdokkuutta ja siltä löytyvät muun muassa tuplaplatinaa striimannut jättihitti Äänii sekä platinaa striimanneet Poikien vessa feat. costee ja Frendi.

MonakostaValentinista ja Van Hegenistä koostuva Mouhous on alunperin Jyväskylästä ponnistava kolmihenkinen kokoonpano, jonka juuret ovat rap-musiikissa. Anteeksipyytelemätön ryhmä ei pelkää ottaa vaikutteita myös muista genreistä – yhtyeen musiikissa yhdistyvätkin ajankohtaiset soundit, punk-asenne ja aikuistumisen aiheuttama maailmantuska.

Mouhouksella on käynnissä MOUHOUS IS NOT DEAD -kesäkiertue – katso keikkapäivät täältä.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: NADI

Mouhous:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify
warnermusic.fi/mouhous

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Mikko Varjamo / Live Nation
mikko.varjamo@livenation.fi