11.7.2022
FLEXFESTIN TOISEKSI PÄÄESIINTYJÄKSI RUOTSALAINEN YUNG LEAN

Tallinnan Telliskivessä 27.-28. elokuuta järjestettävä FlexFest julkisti, että elokuun viimeisenä viikonloppuna festareilla esiintyy kauan odotettu ruotsalaisräppäri Yung Lean, joka on tehnyt yhteistyötä mm. Kanye Westin kanssa. Kesän päättävän festivaalin lavalla nähdään myös kaksi erikoisnumeroa: Pluuto Villemdrillem -show, jossa vierailevat Helezakaw ja Margieela, sekä Gameboy Tetris & Friends, jossa mukana ovat Gram-Of-FunCatapulta, Villemdrillem ja muita. Lisäksi festivaaleilla esiintyvät myös Säm Kirot. Festivaalin liput ovat nyt myynnissä Piletilevissä ja Ticketerissä.

Jonatan Aron Leandoer Håstad, artistinimeltään Yung Lean, on ruotsalainen räppäri, laulaja ja lauluntekijä joka tunnetaan cloud rapin pioneerina. Youtuben kautta vuonna 2013 Ginseng Strip 2002 -kappaleellaan tunnetuksi tullut artisti julkaisi samana vuonna ensimmäisen mixtapensa Unknown Death 2002 ja vuotta myöhemmin debyyttialbuminsa Unknown Memory. Hänen viimeisin albuminsa on vuonna 2020 julkaistu Starz.

Aiemmin festareille on julkistettu nämä artistit: BBNO$AveragekidlukeCledosYasmynKriis ja Clicherik Mäx.

FlexFest on kasvanut ulos Flex-juhlasarjasta, joka on tarjonnut yleisölle erilaisia elämyksiä jo jonkin aikaa. FlexFest on kaksipäiväinen lifestyle-festivaali, joka tarjoaa kolmella eri lavalla hyvän musiikin lisäksi myös hyvää ruokaa ja juomaa sekä elämyksiä kaikin tavoin. Telliskiven viihtyisä alue tunnetaan kaupunkilaisten vapaa-ajanviettopaikkana, jossa design, musiikki, taide ja avarakatseisuus kohtaavat.

Suomen suurin kotimaisia artisteja edustava ohjelmatoimisto Warner Music Live laajensi aiemmin toimintaansa Viroon. Virossa yhtiön toimintaa luotsaa pitkän linjan keikkamyyjä Karl Sirelpuu sekä promoottorit Anton Must ja Mihkel Sirelpuu. Warner on jo pidempään tehnyt yhteistyötä heidän yhtiönsä Smuuvin kanssa. Warner Music Live Estonian artistirosteriin kuuluvat muun muassa paikalliset suosikkiartistit AndreasAnettAriadne, gameboy tetris, Gram-Of-Fun, jonas.f.kKarl KillingMinimal WindRahelRaul Ojamaa sekä Trad.Attack.

FlexFest 27.-28.8.2022
Tallinna, Telliskivi
Festivaalipassit alk. 35,00€
Päiväliput alk. 20,00€
www.ticketer.ee
www.piletilevi.ee

Lisätiedot: 
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com