8.7.2022
TRAP-ARTISTI DAVI JULKAISI UUDEN SINGLEN KATO MUA NYT YHDESSÄ CLEDOKSEN JA FABEN KANSSA

Babyfacen uusiin sainauksiin lukeutuva trap-artisti DAVI julkaisi tänään 8.7. uuden singlen Kato mua nyt yhdessä aiemminkin yhteisjulkaisuilla kuultujen Cledoksen ja Faben kanssa. Kappaleen tuotannosta vastaavat Fractious FrankCashBangaz ja SMO. Cledosta ja Fabea kuultiin edellisen kerran yhdessä Cledoksen Mis oot ollu? -singlellä, joka löytyy tällä hetkellä Spotifyn kuunnelluimpien listan sijalta 16.

Katso Jiyar Seyyedin ohjaama Kato mua nyt -musiikkivideo täältä!

DEEZYDAVIDINA aikaisemmin tunnettu melodista trap-musiikkia tekevä DAVI on parikymppinen helsinkiläisartisti, joka tuli alun perin tunnetuksi featattuaan ystävänsä Cledoksen läpimurtodebyyttisinglellä Töis vuonna 2017. Karismaattinen artisti on sittemmin julkaissut Faijas kyselee ja Stadii junal -tuplasinglen sekä BoiVIILEIN-EP:n. Ensimmäinen DAVI-artistinimellä viime vuonna julkaistu Exit-single nousi ilmiöksi mm. Tiktokissa ja sitä on striimattu Spotifyssa jo reilusti yli miljoona kertaa. DAVIn viimeisin single, KYSYY feat. ETTA, julkaistiin huhtikuun lopussa.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Shoothayley

DAVI:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.com/DAVI

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com