7.7.2022
ELIAS KASKINEN JULKAISEE UUTTA MUSAA TÄNÄ YÖNÄ

Pop-tähti Elias Kaskinen julkaisee tänä yönä uuden menevän singlen Elos. Elias on sanoittanut ja säveltänyt kappaleen yhdessä Matias KeskiruokasenLisa Nikulan sekä Anin kanssa. Kappaleen on tuottanut Olli Äkräs.

– Maailma ja minä ollaan muututtu todella paljon sitten vuoden 2018, jolloin aloin tehdä ensimmäisiä biisejä sooloartistina. Korona pakotti pysähtymään ja sai mun kaltaisen turbojäniksen ahdistumaan. Oon käynyt viime vuosina läpi aikamoiset kriisit niin taiteilijana kuin ihmisenäkin ja se kuuluu tässä biisissä. Ilmassa on kuitenkin paljon toiveikkuutta tulevasta, Elias kuvailee biisintekoa ja kappaleen syntyä.

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -yhtyeen solistina vuosina 2014-2018 toiminut
pop-tähti siirtyi vuonna 2020 odotetusti soolouralle. Eliaksen aiemmin julkaistut singlet ovat menestyneet hyvin ja muun muassa debyyttisingle Beibe on ylittänyt reippaasti platinarajan. Artisti on vuosien varrella myös esiintynyt useasti televisiossa, voittaen esimerkiksi Tähdet, tähdet -ohjelman vuonna 2017 sekä Kultaisen Venlan isännöimästään Alasti-klubista vuonna 2019.

Elias Kaskinen:
Instagram
Spotify
TikTok
warnermusic.fi/eliaskaskinen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com