7.7.2022
COSTEE JULKAISEE UUDEN SINGLEN – ENSIESITYS HUOMENNA RUISROCKISSA

Lahjakas laulaja-lauluntekijä costee kiertää parasta aikaa kesäfestivaaleja ja julkaisee tänä yönä uuden singlen Lähempänä jumalaa. Huomenna hän esiintyy myös toista kertaa Ruisrockissa, jossa kappale saa ensiesityksensä. costee on tehnyt uuden singlen yhdessä Heviteemun kanssa.

Keikoilla on ollut super kova meno, mut sit keikkareissujen jälkeen kotona on aika tyhjä ja masentunut fiilis. Välillä on vaikeuksia ottaa ihan vaan iisisti. Tuntuu menevän vähän lujaa ja siitä tulee itselle semmoinen vauhtisokeus ettei oikeen huomaakkaan sitä. Samalla kuitenkin koko ajan tiedostaa sen et korkeelta tullaan vielä jossain vaiheessa tosi kovaa alas ja se pelottaa.”

Platinaa striimannut debyyttialbumi Ehkä joskus tää viel naurattaa julkaistiin toukokuussa 2019. Se pysyi yhteensä 71 viikkoa Suomen virallisella albumilistalla. Toinen albumi Kaikki loppuu aina ilmestyi syksyllä 2020 ja on rikkonut kultarajan striimaamalla yli 15 miljoonaa kertaa. costeen tummanpuhuvaa, rosoista ja pop-koukuilla täytettyä äänimaailmaa tukevia videoita on katsottu Youtubessa huikeat 5 miljoonaa kertaa.

Emma-ehdokkuuksillakin huomioidulla artistilla on aktiivinen fanijoukko, joka on innostunut ottamaan lukuisia tatuointeja hänen lyriikoistaan ja kappaleiden nimistä. Koko ikänsä musiikkia harrastanut laulaja-lauluntekijä on vakuuttava ja energinen live-esiintyjä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi.
Katso ajankohtainen keikkakalenteri täältä.

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Vihtori Valkama

costee:
Instagram
Facebook
Spotify
TikTok
warnermusic.fi/costee

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Nino Lintermo / Bad Habit Management
nino@badhabit.fi