6.7.2022
YOUTUBEN YKKÖSEKSI NOUSSUT BENJAMININ ”GAY” JULKAISTAAN PERJANTAINA SPOTIFYSSA

Benjamin julkaisee perjantaina Maija Vilkkumaan Ei-kappaleeseen pohjautuvan singlen GAY. Kappale on jo ennen virallista julkaisuaan noussut 1. sijalle Youtuben yleisellä trendaavien videoiden listalla sekä trendaavan musiikin listalla, tavoittanut TikTokissa orgaanisesti miljoonayleisön ja muodostunut Pride-tapahtuman anthemiksi.

Kappaleen ympärille muodostunut valtava ilmiö käynnistyi Benjaminin julkaistessa torstaina 30.6. TikTok-tilillään klipin kappaleen demosta, joka herätti niin valtavan kysynnän, että seuraavien 24 tunnin aikana kappale kirjoitettiin ja tuotettiin loppuun sekä sille kuvattiin musiikkivideo. Tänä perjantaina kappale saadaan myös muille digialustoille kuunneltavaksi.

”Musta on uskomattoman siistiä, että tällaista sanomaa kantava biisi voi nousta valtavirran suurimmaksi ilmiöksi. Tätä biisiä ei ollut tarkoitus julkaista, mutta fanit ja yleisö sai tämän kaiken tapahtumaan. En ole ikinä saanut samankaltaista palautetta tai reaktiota mistään biisistäni. Noustessasi Allas Sea Poolin lavalle lauantaina 2.7., eli päivänä kun kappale oltiin vasta epävirallisesti saatu julkaistua, yleisö vaati biisiä uudestaan ja uudestaan ja vedin sen lopulta kolme kertaa keikan aikana. Haluan kiittää heitä kaikkia sydämeni pohjasta. Samoin haluan kiittää Maija Vilkkumaata siitä, että hän antoi luvan uudelleenluoda Ei-hittinsä”, Benjamin kertoo.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Iivari Suosalo

Benjamin:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.com/benjamin

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com