6.7.2022
GETTOMASA MUKANA ETAN UUDELLA SINKULLA – PERUS ULKONA PERJANTAINA!

Tämän vuoden virallisen kesäkumibiisin tehnyt Etta ja suomirapin pioneeri Gettomasa julkaisevat perjantaina 8. heinäkuuta yhteisbiisin Perus. Kappale sai ensiesityksensä jo toukokuussa Rapcity festivaaleilla Jyväskylässä. Perus tulee löytymään Etan tulevalta kakkosalbumilta ja se syntyi tänä keväänä Jyväskylässä:

Olin KIROn ja Alex Leonen kaa studiolla Jyväskylässä, kun Masa koodas. Allu oli tehny yhdessä Pielmannin kanssa biitin ja mulle tuli heti inspis kirjottaa räpit. Masa oli fiiliksis mun ideast ja teki tähän oman versen. Oon jotenki erityisen ylpee mun versestä, menin johonki hulluun flow-tilaan sitä tehdessä. Joka läppä big fact. Sika hienoo päästä julkasee Masan kaa biisi. Kaiken jälkee, mul on kuitenkin paljo rispektii Gettomasaa kohtaan. Toivon, et tää biisi jättäis oman jälkensä suomirapiin.

Monipuolisuudellaan ihastuttava Etta julkaisi genrerajoja rikkovan ja kultaa striimanneen debyyttialbuminsa Tyttö kesäkuussa 2021. Se vakiinnutti hänen asemansa yhtenä tämän hetken mielenkiintoisimpana artistina, nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan sijalle kuusi ja pysyi listalla yli puoli vuotta. Tällä hetkellä Etta valmistelee tulevaa kakkosalbumiaan ja esiintyy mm. Ruisrockissa, Ilosaarirockissa, Qstockissa ja Blockfesteilla. Katso ajankohtainen keikkalista täältä.

Lataa Etan ja Gettomasan promokuvat täältä!
Kuvaaja: Niko Hirvimäki

Etta:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/etta

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt / Etta:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti / Etta
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com