1.7.2022
FAIJA JULKAISI UUDEN MENEVÄN SINGLEN MILLA MAGIA

Bilekansan suosikki Faija julkaisi uuden menevän singlen Milla Magia tänään 1.7. Kappale kertoo kaipuusta ja läheisyyden tarpeesta. Kappaleeseen on kuvattu myös musiikkivideo. Voit katsoa videon tästä.

Milla Magia” kertoo herkän ja tunteellisen tarinan lämmöstä ja läheisyydestä aamun pikkutunneilta. Lämpö ja läheisyys ovat olleet aivan eri maailmasta, joka on jäänyt kummittelemaan mieleen, mahdollisesti jopa loppuelämäksi. Jokainen meistä tarvitsee rakkautta, jokainen meistä tarvitsee oman Milla Magiansaainakin kerran, Faija kertoo.

Faijalla eli oikealta nimeltään Aaron Martikaisella on pitkä tausta musiikin parissa. Faijan esikoissingle Olutta ja mennyttä (feat. Tauski) julkaistiin vuonna 2018 ja se on striimannut platinaa yli 4 miljonalla striimillä. Myös single Suomalaisen miehen kyyneleet on ylittänyt platinarajan ja sen musiikkivideotakin on katsottu jo huikeat yli 3 miljoona kertaa.

Lataa promokuvat tästä!

Faija:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.com/faija

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikat:
Krista Tammi
krista.tammi@dtevents.fi