1.7.2022
DEBYYTTIALBUMIAAN VALMISTELEVA ANI JULKAISI UUDEN SINGLEN EUFORIA!

Nouseva pop-tähti, lahjakkaana biisintekijänäkin tunnettu ja mm. Nelli Matulan ja Evelinan kanssa yhteisbiiseillä kuultu ANI julkaisi tänään uuden singlen Euforia. Etenee Recordsille sainatun artistin uuden kappaleen on tuottanut jälleen ANIn luottotuottaja Aleksanteri Hulkko yhdessä nuoren tuottajalahjakkuuden Kim Mannilan kanssa.

Halusin pitkään kirjottaa biisin joka kertois vallasta, ja mietin millä eri tavoilla valtaa voi käyttää tai väärinkäyttää ihmissuhteissa. Tuloksena syntyi Euforia. Jos oot ihastunu johonki tyyppiin, se voi kohdella sua vaikka kuinka huonosti muuten, mutta jos fyysinen läheisyys ja seksi toimii, on tilanteesta vaikee lähteä. Näin se toinen manipuloi sua euforian tunteella ja pitää kiinni vallankahvasta. Tehtiin tää biisi yhdessä tuottajien Kim Mannila ja Aleksanteri Hulkko kanssa ja tää kuulostaa kesältä”, ANI avaa kappaleen tarinaa.

Kuuntele Euforia täältä!

Karismaattinen ANI valittiin vuoden 2021 YleX Läpimurtoartistiksi ja on julkaissut tiheään tahtiin singlejä. Debyyttialbumiaan valmistelevan artistin aiemmin julkaistuja kappaleita ovat mm. Valosta tehtyMul on kaikki (feat. william ja MELO)Tyttö sä oot tähti ja Spotify top10 -listallekin kivunnut Vegasissa naimisiin feat. Nelli Matula. ANI tuli myös laajemmin radioyleisölle tutuksi viime vuonna featattuaan Evelinan platinarajan rikkoneella Me ei kuuluta toisillemme -jättihitillä, joka oli viime syksynä korkeimmillaan radiolistan sijalla 15. Oman musiikkinsa ohella ANI on kirjoittanut kappaleita myös mm. ABREUllePihlajalle ja Isac Elliotille. Keikkailun makuun kevään aikana päässyt ANI esiintyy tänä kesänä omalla keikallaan mm. Blockfesteilla Tampereella.

Lataa uudet promokuvat täältä!
Kuvaaja: Julia Namrood

Seuraa ANIa somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.com/ani

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com

Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com