1.7.2022
CARDI B JULKAISI UUDEN KAPPALEEN HOT SHIT – MUKANA YE JA LIL DURK!

Grammy-voittaja ja globaali supertähti Cardi B julkaisi hänen ensimmäisen oman singlen tänä vuonna! Uuden kappaleen nimi on Hot Shit ja mukana kappaleella ovat Ye (Kanye West) ja Lil Durk. Tänään julkaistusta kappaleesta ilmoitettiin ennakkoklipillä viime viikonlopun 2022 BET Awards -gaalassa.

Kappaleen on tuottanut Grammy-ehdokkuudenkin saanut Tay Keith, joka on työskennellyt muun muassa Draken, Travis Scottin ja Lil Nas X:n kanssa. Hot Shit on Cardi B:n ensimmäinen oma single yli vuoteen. Viimeksi Cardi B on julkaissut Billboardin Hot 100 listan kärkipaikalle päässeen singlen Up, joka oli myös hänen viides kappale, joka saavutti listan ykkössijan. Kukaan muu naisräppäri ei ole pystynyt samaan. Suomessa kappale on striimannut kultaa.

Äskettäin ikonisen Playboyn ensimmäiseksi luovaksi johtajaksi nimitetty Cardi B on yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä musiikillisista artisteista genrestä, sukupuolesta tai sukupolvesta riippumatta – ja kaikki tämä on saavutettu alle vuosikymmenessä. Hänellä on on useita miljardeja striimauksia Spotifyssa, jossa hänen listaykköseksi noussut, Grammy-palkittu debyyttialbuminsa Invasion of Privacy on edelleen naispuolisen rap-artistin eniten striimauksia saanut albumi tähän päivään mennessä. Suomessa Invasion Of Privacy on striimannut platinaa!

Lataa promokuva tästä!

Cardi B somessa:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com