30.6.2022
ISAAC SENELTÄ UUTTA MUSIIKKIA – JUKKA TANSSITTAA KESÄYÖHÖN

Tämän kevään Uuden Musiikin Kilpailussa läpimurron tehnyt valovoimainen pop-tähti Isaac Sene julkaisee tänä perjantaina 1.7. maagiseen kesäyöhön kuljettavan Jukka-singlen. Kappale on huomionosoitus artistin suuresti ihailemalle J. Karjalaiselle.

Orgaaniseen soundimaailmaan nojaava kepeä ja tarttuva kappale on tehty yhdessä myös Kuuma jäbä -singlen tuottaneen Alvar Escartinin ja Kyösti Salokorven kanssa.

Tää on biisi kansalle, kesälle ja ennen kaikkea Jukalle. Koska en tunne J. Karjalaista henkilökohtaisesti, halusin kirjoittaa mun ja monen muun varmasti tunteman fiiliksen tuosta mystisestä hahmosta lukuisien hittien takaa, kesästä ja kitarasta kerrottuna oman tarinan kautta”, Isaac kertoo kappaleesta.

Isaac Sene keikkailee kesällä seuraavasti:

30.6. Provinssi, Seinäjoki
2.7. Bassline, Helsinki
2.7. Weekend Festival, Hämeenlinna
9.7. Ruisrock, Turku
5.8. Varjofestival, Oulu
12.8. Flow Festival, Helsinki
27.8. Eurovision Cruise

Isaac Sene on kiehtova laulaja/lauluntekijä, joka häikäisee charmillaan ja poikkeuksellisella lavakarismallaan. Vuonna 2020 debyytti-EP:nsä julkaisseen Isaac Senen pop-musiikki sekoittaa luontevasti vaikutteita mm. rock- ja jazz-musiikista. Isaac Senen viimeisin julkaisu oli yhdessä Etan kanssa tehty Rakastellaan-single, joka on tämän vuoden Ylex Kesäkumibiisi. Artisti on julkaissut musiikkia myös VestanYeboyahin ja Sexmanen kanssa.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Hayley Le

Isaac Sene:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.com/isaacsene

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com