29.6.2022
JVG:LTÄ JÄLLEEN TUPLASINGLE – MUKANA LIUTA SUOSITTUJA KOTIMAISIA RAP-ARTISTEJA!

Suomen tämän hetken striimatuin artisti JVG jatkaa vilkastahtista vuottaan julkaisemalla jälleen uuden tuplasinglen. 1.7. julkaistavan paketin avaa nopeatempoinen Verkkareis, jossa feattaa nousevat rap-artistit Costi ja Ege Zulu. Toinen single Mun tapa pelata seuraa JVG:n legendaaristen Mist sä tuut -hittien jalanjälkiä ja kokoaa yhteen kasan pitkänlinjan rap-artisteja. Kappaleella kuullaan JVG:n lisäksi GraciastaPaperi T:tä, JunoaStepaaSärreäGaselleja sekä Kubea. ”Siisti julkasta kaks erilaista possebiisiä, yhdessä porukalla on siistiä tehä musaa”, JVG iloitsee.

JVG:n edellinen tuplasingle, huhtikuun lopussa julkaistu Amatimies / Viikonloppu on kerryttänyt yhteensä jo yli 7 miljoonaa striimiä. Molemmat kappaleet ovat myös saaneet laaja-alaisesti radiosoittoa lukuisilla eri radiokanavilla. Omien tuplasinglejensä ohella JVG:n platinaa striimannut, tammikuussa julkaistu Vamos-kappale versioitiin uudelleen, kun satoja miljoonia striimannut espanjalainen huipputuottaja Sak Noel teki kappaleesta oman kansainvälisen versionsa. Tiheän julkaisutahdin lisäksi JVG:n on pitänyt esillä maaliskuussa ensi-iltansa saanut Taito Kawatan ja Miika Särmäkarin ohjaama kehuttu JVG-dokumenttielokuva Vuodet ollu tuulisii.

Jaren ja VilleGallen vuonna 2009 perustama yhtye on myynyt uransa aikana yli 440 000 albumia, voittanut 13 Emma ja 3 MTV European Music Awards -palkintoa, esiintynyt useamman kerran omalla loppuunmyydyllä Helsinki Arena -keikalla sekä rikkonut lukuisia Spotify-ennätyksiä. Yhtyeen kappaleet Ikuinen vappu ja Tarkenee ovat kaikkien aikojen striimatuimmat suomenkieliset kappaleet yhteensä yli 53 miljoonalla striimillä. JVG:n viimeisin albumi, triplaplatinaa myynyt ja Vuoden pop -Emmallakin palkittu RATA/RAITTI -albumi julkaistiin kesäkuussa 2019. Kaikki yhtyeen aiemmat 5 albumia ovat striimanneet tripla- ja tuplaplatinaa.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Niko Karlsson

JVG:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com