23.6.2022
KRAPIN PUUTARHAJUHLIEN OHJELMISTO TÄYDENTYY

Tuusulanjärven maisemissa perjantaina 19. ja lauantaina 20. elokuuta järjestettävän Krapin Puutarhajuhlien tämän vuoden ohjelmistosta on rakentumassa monipuolinen kokonaisuus. Juhlan pääesiintyjien lisäksi alueen pienillä estradeilla esitellään lyriikkanikkareita ja lauluntekijöitä. Estradiohjelman lisäksi alueella on monenlaista muuta oheisohjelmaa. Kesäfestivaalin ohjelmistoon voi tutustua tarkemmin Krapin Puutarhajuhlien juuri avatulla omalla nettisivustolla.

Krapin alueen idyllinen pihapiiri on kuin tehty elokuista puutarhajuhlaa varten. Juhlaillat huipentuvat maamme suosituimpiin artisteihin lukeutuvien konsertteihin. Pääestradilla nähdään perjantaina 19.8. MaustetytötReino Nordin ja Kaija Koo sekä lauantaina 20.8. Olli HalonenSir Elwoodin hiljaiset väritJ. Karjalainen ja Erin.

Estradiohjelmistoa on täydennetty mm. Matti Johannes KoivunKauko Röyhkän ja Pauliina Kokkosen esiintymisillä. Monet festivaalin pienten estradien esiintyjistä ovat Tuusulanjärven alueelta tai heillä on juuret vahvasti seudulla. Musiikin rinnalla nähdään myös muita taiteenlajeja, kuten sirkusta ja kuvataiteita. Estradiohjelman lisäksi alueella on monenlaista oheisohjelmaa mm. kukkapaja, viini- ja olutmaistelua, väli-disco ja festivaali-tuunaamo, jossa voi saada vaikka pikakampauksen tai juhlaglitterin. Puutarhajuhlat juontaa freelancer-toimittaja Katja Ståhl.

– Toivomme, että puutarhajuhlat tarjoavat paitsi vahvan musiikkielämyksen valtakunnallisten huippuartisten parissa idyllisissä puitteissa, myös yllätyksiä ja uusia musiikki-ihastuksia lähialueelta. Haluamme rakentaa puutarhajuhlasta juhlan, jossa voi tutustua myös Tuusulanjärven alueen upeaan musiikki- ja taidetarjontaan,Krapin Pajan emäntä ja isäntä Anu ja Altti Uhlenius sanovat.

Puutarhajuhlista ja Krapin vieraanvaraisuudesta voi nauttia joko yhtenä iltana tai koko juhlien ajan. Vierailuun voi halutessaan yhdistää myös ruokailu- ja majoituspaketteja tai vain nauttia hyvistä juomista ja loistavasta musiikista loistavassa seurassa.  Lisätietoa puutarhajuhlista löydät juuri avatuilta nettisivuilta osoitteesta www.puutarhajuhlat.fi

Krapin Puutarhajuhlat 2022 
– Makea kesäfestivaali
Pe 19.8. Kaija Koo, Reino Nordin, Maustetytöt
La 20.8. J. Karjalainen, Erin, Sir Elwoodin hiljaiset värit, Olli Halonen
Yhden päivän lippu alk. 49,00€
Illallispaketit alk. 84,00€

www.puutarhajuhlat.fi

Puutarhajuhlat järjestävät Krapin Paja, Krapi ja Warner Music Live, yhteistyössä Radio Novan kanssa.

Promoottori:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Krapin Paja:
Anu Uhlenius
anu.uhlenius@krapinpaja.fi