22.6.2022
STIG JUHLISTAA KESKIKESÄÄ JULKAISEMALLA UUDEN BIISIN

Lukuisia kulta- ja platinasinglejä vuosien varrella julkaissut STIG julkaisee uuden kappaleen Suvi juhannusaattona perjantaina 24. kesäkuuta. STIG on tunnettu samaistuttavista lyriikoistaan ja mukaansatempaavista melodioistaan, eikä uusi kappale tee poikkeusta! STIG on sanoittanut ja säveltänyt kappaleen yhdessä Joonas Lahtisen ja Aleksanteri Hulkon kanssa.

– Suvi on perinteinen kesäbiisi twistillä. Kesäyö, itikat ja järvi mainitaan, mutta idyllin särkee itään laskeva aurinko ja epäilys siitä, onko kesäheila Suvia olemassakaan vai elääkö hän kertojan mielikuvituksessa, niinkuin koko idyllisen suomalaisen suven idea? STIG kertoo biisistä.

Kappaleen ensiesitys kuullaan tänä perjantaina 24. kesäkuuta Allas Sea Poolin keikalla. Kesällä STIG keikkailee ahkerasti ympäri Suomea. Katso tarkempi kesän keikkalista alta:

STIG kesä 2022
Pe 24.6. Allas Sea Pool, Helsinki
La 2.7. Savonlinna Soi, Savonlinna
Pe 15.7. Hyvinkää Soi, Hyvinkää
La 16.7. Salo Soi, Salo
La 23.7. Kemijärvi Soi, Kemijärvi
La 30.7. Kotka Soi, Kotka
La 6.8. Järvenpää Soi, Järvenpää
Pe 19.8. Särkänniemi Soi, Tampere
La 20.8. Santa Open Air, Rovaniemi
Pe 26.8. Waltikan Venetsialaiset
La 27.8. Tampere Soi, Tampere
La 27.8. Virtain Venetsialaiset, Virrat
Lisätiedot ja ajantasaiset keikkainfot: www.warnermusiclive.fi/stig

STIG ihastutti syksyllä 2020 suositussa Vain Elämää -ohjelmassa. Kauden aikana kuultiin toinen toistaan upeampia versiota kappaleista, mutta yhdeksi kauden ehdottomista hiteistä nousi STIG:in versio Arja Korisevan legendaarisesta Kuningaskobra -biisistä. Platinaa striimannut kappale nousi suoraan julkaisustaan Spotify top50 -listan kärkeen, jossa se pysytteli useita päiviä. STIG on tarjonnut suomalaisille vuosien varrella useita kestohittejä, kuten esimerkiksi Roy OrbisonPuumaa mä metsästän ja Original gigolo (feat. Teflon Brothers).

STIG:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/stig

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundström@warnermusic.com