17.6.2022
SUOMALAISEN RAP-MUSIIKIN EDELLÄKÄVIJÄ CLEDOS JULKAISI UUDEN SINGLEN MIS OOT OLLU FEAT. FABE

Samma Gamla Vanliga -remixillä viime vuoden isoimmaksi musiikki-ilmiöksi noussut Cledos julkaisi tänään 17.6. uuden singlen Mis oot ollu. Kappaleella feattaa kiinnostava tamperelainen artisti Fabe ja sen on tuottanut Cledoksen taustalla pitkään työskennellyt Fractious Frank. Kappaleelle julkaistiin myös näyttävä lyriikkavideo. Voit katsoa lyriikkavideon täältä!

Oon viimeaikoina matkustanut paljon ja työstänyt mun albumia myös ulkomailla. Tää on yks niist biiseist joka on tehty näillä matkoilla mun day1 tuottajan Fractious Frankin kanssa. Mun next albumi tulee olee jotain ihan muuta”, Cledos lupaa.

Maaliskuussa nyt jo kultaa striimanneen City-kappaleen julkaissut Cledos on vahvistanut paikkaansa viime vuosina Suomen kiinnostavimpana artistina sekä rap-kentän edelläkävijänä. Energisestä esiintymisestään ja omintakeisesta tyylistään tunnettu Cledos on julkaissut uransa aikana lukuisia kulta- ja platinasinglejä, kuten esimerkiksi Life (sun luo)KYSYMYSMade in Italy ja Emma-ehdokkuudellakin huomioidun Samma gamla vanliga remixin. Cledos on huomioitu myös Vuoden artisti-, tulokas- ja Vuoden rap/r’n’b -ehdokkuuksilla. Cledos esiintyy tulevana kesänä kaikilla Suomen suurimmilla festivaaleilla mukaan lukien mm. RMJ, Himos Juhannus, Ruisrock, Provinssi ja Blockfest.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Aaron Sirainen

Cledos:
Instagram
Facebook
Spotify
TikTok

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat: 
Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com 

Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com