17.6.2022
KASVONSA PALJASTANUT S:SU JULKAISI UUDEN SINGLEN MUKANA NUPPU OINAS

Edellisellä sinkulla kasvonsa paljastanut s:su julkaisi uuden singlen Yritän vaa ymmärtää feat. Nuppu Oinas. Kappale on surullinen rakkauslaulu, mutta s:su itse kuvailee kappaleen tuovan myös iloisia tunteita. Monsp Recordsin tuore sainaus Nuppu Oinas kuullaan myös kyseisellä kappaleella. Nupun heleä soundi ei jätä ketään kylmäksi.

Istuin mun omassa pienessä kellaristudiossa viime kesänä ja äänittelin mun kirjottamia tekstejä biitteihin, mitä mul oli lojumassa koneella ja sit syntyi tämä. Kun demo oli valmis tiesin heti et täs onjotai spessuu. Puuttu vaa fiitti. Nuppu julkas “Muuttuu”- biisin, niin olin heti sillee et wow tää ääni sopis täydellisesti tähän biisiin
ja laitoin hänelle heti viestiä että kiinnostaisko tulla messii ja tässä meidän yhteistyön lopputulos,
 s:su hymyilee.

Tuoreen singlen on tuottanut Heviteemu ja kirjoittajana ovat toimineet esittäjät itse. s:sulla on mielenkiintoinen ja tuore soundi ja se yhdistettynä Nuppu Oinaksen pehmeään ääneen ei jätä kylmäksi. s:su yhdistelee monipuolisesti ja luontevasti eri musiikin tyylilajeja ja on työstänyt eri genrejä hiphopista EDM:ään ja r’n’b:stä träppiin.

Lataa promokuvat tästä!

s:su:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/artistit/ssu

Nuppu Oinas:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/nuppu-oinas

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt –s:su & Nuppu Oinas:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com