17.6.2022
BABY BLUN UUSI SINGLE ABC ON RIIPAISEVA KAPPALE ELÄMÄÄN LUOTTAMISESTA

Monspille sainattu Baby Blu julkaisi tänään uuden singlen ABC. Kappaleessa yhdistyvät kesäinen pop-soundi ja riipaisevat sanoitukset luovat mielenkiintoisen kontrastin. ABC kääntää artistin uralla uuden sivun ja esittelee aiempaa herkemmän ja avoimemman laulunkirjoittajan. Edellisten singlejen tapaan kappale on Baby Blun ja Yrjänän yhdessä kirjoittama ja tuottama.

– ABC saattaa kuulostaa ulospäin rempseältä pop-biisiltä, mutta kun kuuntelee tarkemmin sanotuksia, niin alla on tärkeä tarina. Kappaletta kirjoittaessani olen miettinyt paljon läheisiäni sekä itseäni ja kerännyt kasaan tarinan, jolla haluan jakaa tukea, lohtua ja myötätuntoa. Toivon, että jengi fiilaa tätä biisiä, sillä puhun suoraan sydämestä. Vaikka elämä ei aina mee niinkuin toivoisi, pitää luottaa siihen, että kaikki järjestyy, Baby Blu kertoo.

Kappaleeseen julkaistiin myös suloinen lyriikkavideo, joka on kooste Baby Blun lapsuusvuosista. Tulevat julkaisut avaavat syvemmin Baby Blun uniikkia lapsuutta Himalajalla.

Baby Blu huumaa kuulijan henkilökohtaisella tarinankerronnalla ja omaperäisellä soundilla, joka kuulostaa siltä, miltä “baby blue” -väri näyttää. Nouseva artisti on käynyt lapsuudesta asti intensiivisen musiikkikasvatuksen, ja jazz-rumpaliksi opiskelleen Baby Blun monipuolinen musiikillinen tausta kuuluu yllätyksellisenä genrejen sekoitteluna. Kesällä artistin voi nähdä esiintymässä muun muassa Ö Fest- ja Bassline-festivaleilla.

Kuuntele ABC tästä!

Lataa promokuva tästä.
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

Baby Blu:
Spotify 
Instagram 
TikTok

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
Nirananda.lanki@warnermusic.com

Keikat:
Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com