10.6.2022
KYMPPILINJA JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN JA MUSIIKKIVIDEON

Kesähiteistään tunnettu Kymppilinja julkaisi tänään uuden singlen Sininen. Yhtye on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen yhdessä Timo Kiiskisen kanssa. Kuuntele kappale tästä.

Yhtye kuvailee kappaletta näin:

– Oli hienoa päästä työskentelemään pitkän linjan biisintekijöiden kanssa. Timo Kiiskinen ei tee tähän poikkeusta. Timo on äärimmäisen lahjakas tekstittäjä ja oltiin tän biisin kanssa samoilla aaltopituuksilla välittömästi. Kappale rakentui sillä ideologialla, että me kaikki ollaan iloinemme ja suruinemme saman katon alla. Täällä jaetaan tunteet yhdessä. Ja se katto on kaunis ja kotoisa oli tilanne mikä tahansa. Lisäksi haluttiin, että biisissä kuuluu mielikuvia vanhasta suomifilmistä.

Kappaleelle on tehty myös musiikkivideo yhdessä Stone Filmsin kanssa.

Vuoden 2010 virallisesta kesähitistä Minä (feat. Mariska) tutuksi tullut Kymppilinja teki huikean comebackin heinäkuussa 2018 platinarajan ylittäneellä Aallot-kappaleella. Janne OrdéninNiko Lithin ja Sami Grönroosin muodostama yhtye on julkaissut Aallot -kappaleen jälkeen muun muassa platinaa yli viidellä miljoonalla striimillä ylittäneen Kaikki tytöt sekä Forever youngMombasaOMG (feat. Erika Vikman), ja Tuulettuu (feat. Paul Elias) singlet.

Seuraa Kymppilinjaa:
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/kymppilinja

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikat:
Krista Tammi
krista.tammi@dtevents.fi