10.6.2022
KOTIMAINEN THE SECOND LEVEL JA NORJALAINEN MINUS MANUS JULKAISIVAT KLUBICOVERIN IN THE DARK

Suomalaisen The Second Levelin sekä norjalaisen Minus Manusin uusi yhteisjulkaisu on klubille sopiva uudelleenversiointi Devin vuonna 2012 julkaistusta kappaleesta In The Dark. Kappaleella laulaa norjalainen Oda Loves You ja mukana biisin teossa on ollut myös kanadalainen TikTok-sensaatio Mike Demero sekä themeisterwashere. The Second Levelin ja Minus Manusin aiempi yhteisjulkaisu Lemontree on kerännyt yli 3 miljoonaa striimiä Spotifyssa.

Kuuntelin ystäväni kanssa musiikkia ja Devin ‘In The Dark’ alkoi sattumalta soimaan. Ystäväni kehoitti mua tekemään biisistä remixin ja totesin, että olen itseasiassa jo aikoinaan tehnyt sellaisen. Tuotanto kuitenkin vaati vielä päivitystä, joten viimeisteltiin se kansainvälisellä ja tosi osaavalla porukalla. Olen todella innoissani tästä julkaisusta”, kertoo The Second Level.

The Second Level, eli Daniel Helenius, on lupaava vientiartisti, joka on muun muassa lämmitellyt David Guettaa festareilla Eestissä sekä esiintynyt Weekend Festivalin päälavalla 30 000 ihmisen edessä. DJ on tehnyt yhteistyötä Euroopan tanssimusiikkikentän konkareiden, kuten Tungevaagin kanssa, ja solminut management-sopimuksen hollantilaisen Mickster Managementin (mm. Lucas & Steve) kanssa.

Norjalainen Minus Manus, eli Magnus Bertelsen, on kerännyt tuottamillaan ja kirjoittamillaan kappaleillaan miljardeja striimejä maailmanlaajuisesti. Los Angelesissa asuva DJ-tuottaja on ollut kirjoittamassa ja tuottamassa muun muassa Alan Walkerin massiivisia hittejä Sing Me To Sleep ja Lily.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: J. Churchill Morris

Kuuntele kappale tästä!

The Second Level:
Instagram
Facebook
Spotify

Minus Manus:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Promotion Manager
Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com