3.6.2022
YHDYSVALTALAISELLE ELEKTRA LEVY-YHTIÖLLE SAINATTU HELSINKILÄINEN ERIKA SIROLA JULKAISI DEBYYTTISINGLENSÄ

Yhdysvaltalaisen Elektra levy-yhtiön uusin sainaus, suomalais-kanadalainen Erika Sirola julkaisi debyyttisinglensä End of the Day! Consequence kehui kappaletta seuraavasti: ”End Of The Day ilmentää Sirolan ainutlaatuista ääntä. Se alkaa pehmeän puhuttelevana pianoballadina, mutta droppaa pian dramaattisten syntetisaattorityynyjen maailmaan ja rummutukseen, joka kuulostaa kuin se olisi revitty klubihitistä  ja kaikki tämä menettämättä sen tunteikkuutta.” Kappaleeseen julkaistiin myös Nico Paolillon ohjaama video, jonka näet tästä.

“Olen innoissani voidessani vihdoin ilmoittaa allekirjoittaneeni sopimuksen Elektran kanssa ja saada musiikkini maailmalle  En olisi voinut toivoa parempaa tiimiä tukemaan taidettani.” Erika jatkaa: ”Kirjoitin tuon kappaleen aikana, jolloin minusta tuntui, etten pysty pitämään kiinni mistään tai kasvattamaan juuria mihinkään. Rakastan sitä, miten tuntuu, että biisi loppuu, ja sitten se lähtee hyvin mahtipontiseen ambient-soundimaailmaan.”

Warner Music Groupiin kuuluvan Elektran artisteja ovat muun muassa twenty øne piløts, Tones And I sekä Avril Lavigne. Suomalaisten artistien kiinnittäminen yhdysvaltalaisille levy-yhtiöille kansainvälisillä oikeuksilla on erittäin harvinaista. Lahjakas laulaja-lauluntekijä Sirola saa taakseen nyt musiikkikentän ammattilaiset mahdollistamaan kansainvälisen uran. Erika Sirola tunnetaan parhaiten äänestään saksalaisen dj-tuottaja Robin Schulzin Speechless-kappaleella, joka julkaistiin vuonna 2018. Speechless-kappaleen jälkeen Sirola on kirjoittanut biisejä muille kansainvälisille artisteille, muun muassa Los Angelesissa ja Lontoossa.

23-vuotias Erika Sirola on laulaja-lauluntekijä, joka on kasvanut Helsingissä, viettäen useat kesät äitinsä kotimaassa Kanadassa. Sirola aloitti kirjoittamaan musiikkia ollessaan vain 8 vuotta vanha ja teki ensimmäisen levytyssopimuksensa 12-vuotiaana. Sirola on todellinen monilahjakkuus, ja hän on taitava kuvataiteilija, vaatesuunnittelija ja pitkäaikainen pianonsoittaja ja kitaristi. Hän on myös muun muassa tehnyt End of the Day -singlen kannen itse. Sirolan musiikillisia esikuvia ovat muun muassa Björk, Thom Yorke, Aphex Twin ja The Doors. Schulzin ja Erika Sirolan Speechless-hittiä on kuunneltu globaalisti yli puoli miljardia kertaa, ja kappale on striimannut Suomessa tuplaplatinaa! Kappale nousi myös 16 maassa Spotifyn Top 50 -listoille.

Lataa promokuva tästä!

Erika Sirola somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com