3.6.2022
NOUSEVAN LAULAJA-LAULUNTEKIJÄ ILONIN UUSI BIISI ON RAKKAUSKIRJE SKEITTAAVILLE TYTÖILLE

Kansainvälistä huomiota herättänyt laulaja-lauluntekijä ILON julkaisi tänään uuden kesäisen singlen skater girls. Nuori vientilupaus kertoo samaistuttavassa kappaleessa omista epävarmuuksistaan kuin päiväkirjan sivuilleen. Kappaletta on inspiroinut ILONin naapuruston skeittaavat tytöt, joiden kaltainen laulaja haluaisi olla.

Olen aina salaa halunnut olla vähän rennompi, ulospäinsuuntautuneempi ja rohkeampi. Kuten isot tytöt. Skater girls -biisi kuvaa itseironisesti sitä päättymätöntä janoa olla vähän enemmän kaikkea – samalla kun yrittää olla olematta liikaa yhtään mitään, kertoo ILON.

ILON on kirjoittanut kappaleen yhdessä Ilkka Wirtasen kanssa. Katso biisin musiikkivideo tästä.

22-vuotias ILON pääsi edellisvuonna YleX:n läpimurtolistauksen sijalle 2, ja Teosto nosti kansainvälisenä naistenpäivänä ILONin yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmaksi musiikintekijäksi. Artistin aiemmat singlet dream ja tobacco ovat radiokuuntelijoille tuttuja, ja ILON on huomioitu Suomen lisäksi myös muiden Pohjoismaiden, Baltian, Saksan ja Yhdysvaltojen radioaalloilla. Laulaja on myös äänittänyt Grammy-palkitun Finneas O’Connellin biisin tämän rakastuttua ILONin upeaan ääneen. Ensi viikolla ILONin voi nähdä esiintymässä huippusuositun ruotsalaisen Hov1-yhtyeen kiertueella Helsingissä, Turussa ja Vaasassa.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Julian Riikonen

ILON:
Instagram
Facebook
Spotify 
TikTok 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com