3.6.2022
MYSTINEN ARTISTITULOKAS IIRON JULKAISI TÄNÄÄN DEBYYTTISINGLENSÄ

Tuore artisti IIRON julkaisi tänään debyyttisinglensä Sateenvarjo. Toistaiseksi henkilöllisyytensä suhteen arvoituksellisena pysyttelevän artistin debyyttisingleä on ollut säveltämässä ja sanoittamassa useat tunnetut biisintekijät, kuten Ida Paul ja ANI sekä useista hittibiiseistä tunnettu tuottajakaksikko Los Rollos. Mystinen hahmo ei kuitenkaan jätä kylmäksi, sillä debyyttisinglen tarttuvat melodiat, koskettavat sanat ja artistin kaunis ääni vievät mennessään. IIRON kommentoi kappaletta näin:

– Kappale on tehty läheiselle ihmiselle ja biisi kertoo tilanteesta, jossa toinen haluaa vakuuttaa siitä, että hyväksyy toisen sellaisenaan kuin on. Biisi myös rohkaisee luottamaan ja ottamaan askeleen eteenpäin. 

Kuuntele kappale tästä linkistä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com