3.6.2022
HESAÄIJÄN RAPULA ON MERIAIHEINEN AIKUISTEN LASTENLAULU

HesaÄijä julkaisi tänään uuden singlen Rapula. Musiikillista innoitusta biisiin haettiin muun muassa Disneyn Aalloissa siis -klassikosta. Kokonaisuutta artisti kuvailee aikuisten lastenlauluksi.

Kyseessä on meriaiheinen laulukappale ravuista ja kaloista ja se kertoo maailman onnellisimmasta paikasta eli Rapulasta. Biisissä kuullaan sämplättynä Puuhamaa-laulua. Puuhamaa on onnellinen paikka lapsille ja aikuisille, Rapula mielestäni onnellinen paikka aikuisille, HesaÄijä hymyilee.

Rapula-kappaletta ovat HesaÄijän kanssa olleet kirjoittamassa Jaakko Kiuru ja Miko Kontturi, joista viimeksi mainittu on myös tuottanut singlen.

Vuonna 2015 ensimmäisen singlen julkaissut HesaÄijä on julkaissut lukuisia hittejä kuten tuplaplatinarajan ylittäneet 7300 päivää (feat. Erika Vikman & Danny) sekä Terassilta lentoon (feat. Mäkki). Hänen edellinen sinkkunsa Hyppääppä kyytiin julkaistiin aiemmin keväällä. HesaÄijä tunnetaan myös huikeana somepersoonana. Hänellä on kymmeniä tuhansia seuraajia sekä Instagramissa ja Facebookissa.

Kuuntele biisi täältä

Lataa promokuva tästä!

HesaÄijä:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.com/hesaaija

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikat:
Sami Rönnlund / Prime Time Music Oy
sami@primetime.fi