2.6.2022
PANIC! AT THE DISCO TEKEE PALUUN UUDELLA MUSIIKILLA JA KIERTUEELLA!

Suuren suosion saavuttanut rockbändi Panic! At The Disco kertoi julkaisevansa uutta musiikkia sitten vuoden 2018! Bändi ilmoitti seitsemännestä studioalbumistaan VIVA LAS VENGEANCE, joka ilmestyy elokuun 19. päivä. Eilen ilmestynyt vauhdikas anthem-kappale Viva Las Vengeance käynnistää Panic! At The Discon uuden aikakauden. Kappaleeseen tehtiin myös Brendan Walterin ohjaama musiikkivideo, jonka voi katsoa tästä. Walterin käsialaa on myös High Hopes-musiikkivideo.

VIVA LAS VENGEANCE –albumi on elokuvamainen, musiikillinen matka, joka kertoo nuoruuden hyödyntämisen, päivään tarttumisen ja loppuun palamisen välisestä ohuesta rajasta. Kappaleilla tarkastellaan itsetutkiskelevasti Urien suhdetta yli vuosikymmenen mittaiseen uraansa, johon sisältyy muun muassa Las Vegasissa kasvaminen, rakkaus ja maine.

”Viva Las Vengeance on katsaus siihen, kuka olin 17 vuotta sitten ja kuka olen nyt – nyt hartaudella, jota minulla ei aiemmin ollut. En tajunnut tekeväni albumia, mutta nauhalla kuitenkin oli jotain, joka piti minut rehellisenä.”, Urie kertoo.

Bändi ilmoitti samalla kansainvälisestä THE VIVA LAS VENGEANCE TOUR -kiertueesta, joka käynnistyy 18. syyskuuta Austinista, Texasista. Kiertue merkitsee bändin paluuta ikonisille paikoille, kuten New Yorkin Madison Square Gardeniin, LA:n Kia Forumiin ja Lontoon The O2:een. Jokaisesta myydystä lipusta lahjoitetaan dollari bändin Highest Hopes Foundation -säätiölle, joka tukee järjestöjä, jotka ajavat kaikkien sukupuoleen, rotuun, uskontoon, seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuoli-identiteettiin perustuvan syrjinnän tai hyväksikäytön kohteeksi joutuneiden ihmisoikeuksien tukemista. Lisätiedot kiertueesta voit katsoa tästä.

Vuonna 2004 Las Vegasissa perustettu Panic! At The Disco on moninkertaista platinaa striimannut rockyhtye. VIVA LAS VENGEANCE on uutta musiikkia Panic! At The Discolta sitten vuoden 2018 julkaistun Pray For The Wicked -albumin, jolta löytyy myös Suomessa triplaplatinaa saavuttanut High Hopes -kappale. High Hopes rikkoi myös Billboardin ennätyksen viettämällä ennätysmäärän viikkoja Hot Rock Songs Chartin kärjessä. Lisäksi Panic! At The Discon kappale House of Memories nousi tänä keväänä uusiin korkeuksiin TikTokissa, jossa kappaleen tahtiin tehdyillä videoilla on yli 2,1 miljardia katselukertaa. Lisäksi kappale nousi hetki sitten Suomen Spotifyn Top 50 -listan sijalle 23!

VIVA LAS VENGEANCE –albumin kappalelista:
1.    Viva Las Vengeance
2.    Middle of a Breakup
3.    Don’t Let The Light Go Out
4.    Local God
5.    Star Spangled Banger
6.    God Killed Rock And Roll
7.    Say It Louder
8.    Sugar Soaker
9.    Something About Maggie
10.  Sad Clown
11.  All By Yourself
12.  Do It To Death

Lataa promokuvat tästä!

Panic! At The Disco somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com