1.6.2022
AVA MAX TIEDOTTI UUDESTA ALBUMISTAAN DIAMONDS AND DANCEFLOORS!

Kansainvälinen supertähti Ava Max tiedotti uudesta albumistaan DIAMONDS AND DANCEFLOORS, joka julkaistaan 14. lokakuuta, ja sen voi ennakkotallentaa tästä. Albumilta löytyy myös viimeisin single Maybe You’re The Problem, jota on striimattu kansainvälisesti yli 35 miljoonaa kertaa!

Maybe You’re The Problem on jatkoa Avan ja supertähti-DJ Tiëston globaalille The Motto-hitille! The Motto on osoittautunut kiistattomaksi kansainväliseksi menestykseksi julkaisustaan lähtien, sillä se on noussut Billboardin ”Dance/Electronic Songs” -listan Top 5:een, ja kappaletta on striimattu yli 500 miljoonaa kertaa maailmanlaajuisesti. Kappaleen virallisen musiikkivideon on ohjannut Christian Breslauer, ja videolla on tällä hetkellä yli 70 miljoonaa katselukertaa YouTubessa. Kappale on striimannut Suomessa jo platinaa ja on viihtynyt julkaisustaan lähtien Suomen Spotifyn Top 50:ssä!

Maybe You’re The Problem on Maxin ensimmäinen soolojulkaisu sitten viime vuoden EveryTime I Cry, jonka media julisti ”kiistattomaksi bängeriksi”. Ava Max on noussut muutaman vuoden aikana Suomen kuunnelluimpien artistien joukkoon. Menestystarina alkoi Sweet but Psycho -singlestä, joka piti Spotifyn ykköspaikkaa 29 päivää. Max julkaisi syksyllä 2020 debyyttialbuminsa Heaven & Hell, ja albumi on saavuttanut Suomessa triplaplatinaa. Albumilta löytyy jättihitit Sweet but Psycho, Kings & Queens, My Head & My Heart ja Who’s Laughing Now! Laulajan musiikkia on striimattu kansainvälisesti uskomattomat 11 miljardia kertaa!

Lataa promokuvat tästä!

Ava Max somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com