30.5.2022
SUOMEN SUOSITUIMPIIN POP-TÄHTIIN KUULUVA SANNI JULKAISEE VIIDEN KAPPALEEN EP:N PERJANTAINA 3.6.

Suomen suosituimpiin pop-tähtiin lukeutuva, ensi vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan viettävä SANNI julkaisee viiden kappaleen kokonaisuuden 3.6. Kesken-EP pitää sisällään viime vuonna julkaistut platinarajaa hipovan Pettäjä-singlen sekä kultaa striimanneen, virallisen radiolistankin sijalle 9 nousseen kappaleen Kesken. Jo julkaistujen singlejen lisäksi EP:ltä löytyy kolme täysin uutta kappaletta. EP paketoi SANNIn viimeisen kahden vuoden matkan ja sulkee tietyn aikakauden artistin uralla. SANNIn itsensä lisäksi kokonaisuutta ovat tuottaneet Alpo NummelinJukka ImmonenJori Sjöroos ja Jurek Reunamäki.

Tällä viiden biisin EP:llä haluan dokumentoida aikakauden elämästäni, jotta uusi sivu saa kääntyä.

Ennen maailman pysähtymistä 2020 olin pitkään elänyt projektista ja kiertueesta toiseen, enkä ollut pysähtynyt kysymään itseltäni, miten oikeasti voin. Päädyin kirjottamaan useita kymmeniä biisejä, jotka vastasivat kysymykseen. Näistä hiottiin albumin mittainen kokonaisuus Alpo Nummelinin, Jukka Immosen ja Jori Sjöroosin kanssa. Kahden vuoden intensiivisen tuotantoprosessin ohessa elämäni ehti kuitenkin muuttua niin paljon, että kuunnellessani lähes valmista levyä, tajusin kasvaneeni kertojana monesta sen biisistä ulos. Olin todella haastavan päätöksen äärellä: jättääkö kaikki julkaisematta vai julkaista eheä, mutta itselle jo osittain vieraalta tuntuva albumi. Lopulta päätin, että haluan julkaista kokonaisuudesta vain itselleni tärkeimmät biisit. Ne, jotka kiteyttävät parhaiten parin vuoden matkani kaikkine sen myllerryksineen. Ne, joiden julkaisua en ole malttanut koko tänä aikana odottaa. Rakastan tätä kokonaisuutta. Tuntuu ihanalta vihdoin jakaa tää teidän kanssa.

SANNI on tunnettu omaleimaisista lyriikoistaan ja isoista pop-melodioistaan. Maamme seuratuimpiin ja kuunnelluimpiin artisteihin jo lähes vuosikymmenen ajan kuulunut SANNI on arvostettu ja palkittu biisintekijä, joka on huomioitu uransa aikana kolmella Emmalla ja Musiikkikustantajien Vuoden biisi -palkinnolla. Artistin rakastettu hitti 2080-luvulla on kirjoittanut uudelleen historiaa ja oli viime vuosikymmenen soitetuin radiokappale Suomessa. SANNIn kaikki neljä albumia ovat myyneet tripla- ja tuplaplatinaa.

Energisenä esiintyjänä tunnettu SANNI on villinnyt keikkalavoja ympäri Suomen sekä esiintynyt omalla loppuunmyydyllä Hartwall Arena -keikalla. Tulevana kesänä SANNIn voi nähdä lähes kolmellakymmenellä festivaalilavalla ympäri Suomen. Katso ajankohtainen keikkalista alta!

SANNI kesä 2022

Pe 3.6. Vantaa, Iskelmä Myyrmäki
La 4.6. Joensuu, Mehtimäki Live
Pe 17.6. Tuusula, Rykmentinpuistorock
La 18.6. Pyhtää, Kulttuuritalon piha
To 23.6. Nilsiä, Tahko Juhannus
Pe 24.6. Jämsä, Himos Juhannus
La 25.6. Rauma, RMJ
To 30.6. Kouvola, Tykkimäen huvipuiston kesäkonsertti
Pe 1.7. Seinäjoki, Provinssi
La 2.7. Hämeenlinna, Weekend Festival
Pe 8.7. Lappeenranta, Saimaa Festival
La 9.7. Turku, Ruisrock
Pe 15.7. Vihti, Hiidenkirnu Festival
La 16.7. Seinäjoki, Vauhtiajot
To 21.7. Tampere, Tammerfest
Pe 22.7. Lokalahti, Karjurock
To 28.7. Kuopio, Kuopiorock
Pe 29.7. Oulu, Qstock
La 30.7. Lahti, Headland
Pe 5.8. Kemi, Satama open Air
La 6.8. Naantali, SunFest
Pe 12.8. Turku, Aurafest
La 13.8. Seinäjoki, Solar Sound
Pe 19.8. Espoo, Tapiola Festival
Pe 26.8. Kajaani, Kainuun Musiikkijuhlat

Lataa uudet promokuvat täältä!
Kuvaaja: Matias Jalmari

SANNI somessa:
Instagram
Facebook
Spotify
TikTok

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi