27.5.2022
MONSPIN BOOTCAMPILLA TAVANNEET SARA BEE & SAFIRA & JOTTI SINGH JULKAISIVAT KESÄISEN YHTEISBIISIN

Sara BeeSafira ja Jotti Singh julkaisivat tänään uuden singlen Baby Boo. Monsp Recordsin lokakuussa 2021 järjestämällä Bootcampilla tavannut kolmikko lyöttäytyi yhteen ja lopputuloksena syntyi upea kesäinen ystävyydestä kertova kappale.

Baby Boo-biisi lähti Sara Been makkarista. Safira ja Sara alkoivat läpällä äänittämään demoa ja päätettiin et halutaan sen kertovan ystävyydestä. Myöhemmin samalla viikolla oli juhlat Monsp Mixtapen kunniaksi, joissa syntyi idea pyytää Jotti Singh mukaan biisille. Kappaleen tekemisen aikana meistä kolmesta tuli tosi läheisiä ja biisin sanoituksia tehdessä jaettiin salaisuuksia ja tarinoita elämästä. Kappaleesta välittyy se, mitä ystävyys parhaimmillaan on. Kun saa olla toisen kanssa täysin hassu oma itsensä, pystyy luottamaan että toinen on tukena hetkenä minä hyvänsä ja aina valmiina pitämään hauskaa, kolmikko kertoo.

Monsp Bootcamp oli kolmen päivän ilmainen studio bootcamp – intensiivistudiosessio järjestettiin lokakuussa 2021 Helsingissä, ja mukaan valittiin kahdeksan osallistujaa. Mukaan valitut artistitulokkaat pääsivät näyttämään kykynsä ja kokeilemaan taitojaan musiikin tekemisessä ammattilaisten koutsaamina. Kukin osallistuja sai studiosession ammattituottajan ja -biisinkirjoittajan kanssa ja pääsi artistimentorien sparrattavaksi. Lokakuussa mentoreina olivat EttaNelli Matula sekä Hassan Maikal. Bootcampin tavoite on auttaa yksin projektiensa kanssa kamppailevia tekijöitä eteenpäin sekä vahvistaa itseluottamusta oman musiikin tekemiseen.

Lataa promokuvat tästä!

Sara Bee:
Instagram
Spotify

SAFIRA:
Instagram
Spotify

Jotti Singh:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com