25.5.2022
SUOMESTA PONNISTAVA ERIKA SIROLA ON KIINNITETTY YHDYSVALTALAISELLE ELEKTRA LEVY-YHTIÖLLE

Suomalais-kanadalainen Erika Sirola on solminut harvinaislaatuisen kansainvälisen levytyssopimuksen yhdysvaltalaisen Elektra levy-yhtiön kanssa, joka kuuluu Warner Music Groupiin. Elektran artisteja ovat muun muassa twenty øne piløts, Tones And I, Avril Lavigne ja Slipknot. Erika Sirola tunnetaan parhaiten äänestään saksalaisen dj-tuottaja Robin Schulzin Speechless-kappaleella, joka julkaistiin vuonna 2018.

Suomalaisten artistien kiinnittäminen yhdysvaltalaisille levy-yhtiöille kansainvälisillä oikeuksilla on erittäin harvinaista. Lahjakas laulaja-lauluntekijä Sirola saa taakseen nyt musiikkikentän ammattilaiset mahdollistamaan kansainvälisen uran. Speechless-kappaleen jälkeen Sirola on kirjoittanut biisejä muille kansainvälisille artisteille, muun muassa Los Angelesissa ja Lontoossa.

Erika Sirola tulee julkaisemaan ensimmäisen kappaleensa End of the Day ensi viikon torstaina 2. kesäkuuta. Julkaistava kappale on Sirolan ensimmäinen soolojulkaisu. End of the Day –singlen voi ennakkotallentaa tästä. Sirola kommentoi levytyssopimuksen kirjoittamista seuraavasti:

”Olen erittäin innoissani voidessani vihdoin ilmoittaa, että olen liittynyt Warner-perheeseen ja saan tukea kotimarkkinani labelilta, jotta saan musiikkini maailmalle. Tuntuu hienolta, että tämä tiimi tukee taidettani.”

Erika Sirola on laulaja-lauluntekijä, joka asuu Helsingissä. Sirola on tehnyt kappaleen yhdessä A&R:nä ja tuottajana tunnetun Minna Koiviston kanssa. Sirola on todellinen monilahjakkuus, ja hän on muun muassa tehnyt tulevan singlen kannen itse. Lisäksi hän muun muassa maalaa, toimii ohjaajana, suunnittelee vaatteita ja stailaa. Schulzin ja Erika Sirolan Speechless-hittiä on kuunneltu globaalisti yli puoli miljardia kertaa, ja kappale on striimannut Suomessa tuplaplatinaa! Kappale nousi myös 16 maassa Spotifyn top 50 -listoille.

Lataa promokuva tästä!

Erika Sirola somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com